torstai 4. helmikuuta 2016

Mitä täällä tapahtuu?

Löysin pari viikkoa sitten mainoksen happy pancakesta facebookista. No päätinpä rekistöröityä sinnekin ja katsoa mitä sieltä löytyy. Eräs kiinnostava henkilö sieltä ilmaantuikin ja aloimme keskustelemaan kikin välityksellä vielä enemmän. Eilen hän sanoin, ettei enää jaksa, koska kiinnostukseni on 0 häntä kohtaan. Tottahan se on, ettei mulla semmoisia fiiliksiä häntä kohtaan ole (enkähän mä tässä muutenkaan mitään poikaystävää ole hakemassa), mutta voisinhan mä hänet tavata. Eilen sain kuulla, että hän on ollut valmis auttamaan mua. Mä oon kertonut, että saatan yrittää heinäkuuksi löytää jonkun työn vanhusten parissa, koska siellähän on aina pula työntekijöistä ja heinäkuu on  lomakuukausi. Hän  oli kuulema kysellyt jostain kotihoidosta jotain ja yrittänyt auttaa mua saamaan töitä. Katoin sen viestin varmaan kolmesti ja olin äimän käkenä. Siis mitä, voiko tommosia ihmisiä edes olla olemassa?
Mä en viime viikolla ollut ihan oma itseni, joten yritän nyt parantaa tapani. En antanut sitä parasta vaikutelmaa silloin.. Eikö se ole niin, etät hyvistä ihmisistä pitää pitää kiinni?


Tässä talossa sairastetaan jo kolmatta viikkoa.. Nyt on viimeinenkin lapsi saanut pöpön. Yksi pojista on ollut jo kaks kertaa kipeenä kolmen viikon sisällä.. En tiedä alkoko tää kaikki musta, koska olin ensimmäisenä flunssassa, mutta toivottavasti menee kaikilta pian ohi! Mun vastustuskyvyllä en haluaisi taas sairastua.. Mutta yksi hyvä puoli tässäkin on; enemmän vapaailtoja!

Ainiin mä sain taas loistoidean. Mulle iski palo kuvata joku video, mutten tiedä mikä :D Enkä tiedä, jos uskallan taikka osaan (miten ihmeessä sen esim. saa youtubeen) ja en todellakaan osaa muokata videoita :D Onko teillä vinkkejä videon kuvaamiseen, sen lataamiseen ja editoimiseen? 

2 kommenttia:

  1. Ooh, kuulostaapa kivalta ihmiseltä! Ja voithan sä todellakin tavata hänet, mistä sitä tietää kuinka hyvät ystävät teistä voi tulla :) Ja toivottavasti flunssa hellittää!

    Videon tekemiseen en osaa antaa mitään vinkkejä, mitä nyt joskus oon kai jonkun youtubeen ladannut... Toivottavasti joku osaa neuvoa! :D

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)