maanantai 15. helmikuuta 2016

Elämä on vaaroja täynnä

Voin kertoo, että mun maanantai oli mukavan rento, vaikka olinkin tyttöjen kanssa kahdestaan viitisen tuntia. Olin nukkunu tosi huonosti ja olin ihan zombina, mutta tytöt oli yllättävän nätisti ja me pelailtiin ja katteltiin lastenohjelmia. Sain heidät jopa syömään tavallista helpommin. Ja selvis kanssa, että ainakin yksi täällä sairastaa influenssaa.. Siitä siis tämä piiitkä sairastelujakso.
Mun maanantai oli kanssa todella sanotaanko sekava. Mulla on kaikki hyvin ja itseasiassa just nyt kaikki menee tosi hyvin ja ehkä mulla on lähitulevaisuudessa iloisia uutisia. 
Mutta oon myös valitettavasti päässyt todistelemaan maailman pahuutta. En voi kertoa mitä tai mistä tarkalleen puhun, mutta mä toivon, että ihmiset oppii olemaan varovaisia, koska maailma on pahuutta täynnä, vaikkei sitä heti itse huomaisikaan.

Toisaalta samalla mä oon oppinu ittestäni paljon lyhyessä ajassa ja jotenkin kasvanu. Oon oikeestaan tosi ylpee itestäni ja mä uskon huomiseen ja mä uskon siihen, että tää on mun vuosi. Oon oppinu arvostaa sitä, että mulla oikeesti on muutama aivan ihana ihminen täällä ja osaan nauttia siitä. Otan rauhassa päivä kerrallaan ja yritän nauttia jokaisesta päivästä. Tää aika menee nyt niin nopeesti! Kohta alkaa yhteishaku ja haku töihin ja huoneen etsiminen, mutta siihen asti tämä tyttö yrittää ottaa rennosti päivä kerrallaan!
 

2 kommenttia:

 1. Influenssaa?! Mun suurin pelko tällä hetkellä! :D koitahan pysyä terveenä siellä! Ja hyvä, että sulla menee hyvin. Mäkin toivon, että tästä vuodesta tulis mun vuos, ja täytyy toivoa parasta mutta myös tehdä hitosti töitä sen eteen... Ootan innolla kuulumisia sun jatkosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti! Mutta jotenki osasin itekin jo epäillä sitä :s Koitetaan, tähän mennessä onnistuttu hyvin!
   Eiköhän tehä tästä meidän vuosi! :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)