sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Mekon metsästys alkakoot

Perjantaiaamuna hostäiti sanoi, että tarvitsee mua lauantaina 15-20. Jouduin perumaan mun menot lauantailta ja siirtämään ne sunnuntaille. No lauantaiaamuna kuulen, että hän ei ehkä joudukaan tekemään töitä, mutta odottelee vastausta. Ennen kahta sain viestin, ettei hänen tarvitse tehdä töitä. No tunsin itseni melko flunssaiseski, joten päätin kuitenkin ottaa ihan rennosti ja katselin muutaman leffan youtubesta ja nukuin.

 Tänään käytiin Sinin kanssa keskustassa ottamassa vähän asukuvia pitkästä aikaa. Oli niin ihana sää! Kevät on selvästi saapunut. Keskustassa ei ollut enää yhtää lunta jäljellä ja aurinko paistoi ihanan lämpimästi. Me otettii asukuvat muutamasta paikasta, jonka jälkeen lähettiin ettimään mekkoa mulle, mutta tuloksetta. Täytyy yrittää keväämmällä uudestaan! Oltiin molemmat vähän kipeitä ja lagattiin jonkun aikaa gallerianin penkeillä, jonka jälkeen päätettiin lähtee maxiin vetämään ruokaöverit. Tilasin vaihteeksi lastenaterian tavallisilla ranskailaisilla (jotka muuten on aika isot) ja voi että kuinka söpö pieni hampurilainen sieltä tuli! Juuri niin pieni että mahtui hyvin yhteen käteen. Voisin vain tilailla monta pientä hampurilaista ihan vain siksi, että ne oli niin söpöjä!
 Hostisä ja pojat lähti lauantaina viikoks Suomeen ja mä niin nautin siitä. Koko alakerta on suunilleen vaan mun ja täällä on tosi rauhallista. Toivottavasti tiellä oli ihana viikonloppu :)

4 kommenttia:

 1. Hei ihan mahtavaa löysin blogisi demistä ja olin heti laittamassa linkkiä hakuun:)
  ihana kuulla kokeneelta au pairina olemisesta. Itse olen suunnitellut hakevani kanssa ruotsiin vaikkei kukaan muu ymmärrä miksi sinne.. sinne mä just haluan
  nyt jatkan lukemista ja kyselen lisää:):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni kiva! :)
   Täähän on mahtava tapa viettää välivuosi :D
   Jatka ihmeessä ja kysymykset on aina tervetulleita, jos mieltä jokin askarruttaa! :)

   Poista
 2. hei muuten ootko lukiosta vai amiksesta au pairina vai miten kun meen amikseen ja haluaisin sieltä lastenohjaaja puoleta au pairiksi vai pitääkö vasta opintojen jälkeenL:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lähin lukion jälkeen auppariks, kun piti saada hengähtää ja tottua keileen ennen yliopisto-opintoja. Au pairiksihan et tarvitse koulutusta ja kesken koulunhan ei voi vain auppariksi lähteä ellei tietenkin aupparoi jsut vaikka kesälomalla sen pari kuukautta :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)