perjantai 26. helmikuuta 2016

flunssan kierre

Mä koomailin aika lailla keskiviikkona, joten emmä ulkona edes pienellä happihyppelyllä käyny.. Koska eilenkin oli yhtä kaunis sää, lähdin mä heti aamusta reippailemaan rannalle. Sää näytti niin aurinkoiselta ja keväiseltä eikä luntakaa ole paljoa jäljellä, mutta kyllä siinä hieman vilu tuli, kun hanskat ja pipo unohtu kotiin.. Mutta oli ihana saada vähän aurinkoa ja raikasta ilmaa.

Torstai oli muutenkin aika rauhallinen päivä. Äidillä oli neljästä eteenpäi menoa aina ilta yhdeksään asti, niin lapset kävivät pizxeriassa syömässä ja mullekin tuotiin vielä pizza! Tuli vedettyä semmoiset pizzaöverit, mutta sallittakoot nyt pari kertaa vuodessa!
Illalla alkoi puhti hiipumaan ja kurkku tuli kipeäksi.. Pelkäsin taaaaaaas saavani flunssan. joten pesin hulluna käsiä (joita oon muutenki yrittänyt pestä ahkerasti), käytin käsidesiä, join paljon vettä ja söin valkosipulia, jotta pöpöt lähtis ennenkuin ehtii tullakaan! Illalla alkoi jo ketuttaa, kun hostäiti ei taaskaan tullut ajoissa ja kun mä tunnen itteni hieman vilustuneeksi oon tosi väsyny enkä jaksais yhtää mitää ylimäärästä vaan suoraan pehkuihin.. Ja kyllähän se pikkuflunssa sieltä taas tuli kaikesta huolimatta. Taitaa olla syynä kehno ruokavalio, mutta kyllä mä vielä sen 4 kuukautta kestän! Tuntuu vaan, että sairastun tähän samaiseen flunssaan joka kuudes viikko, mutta onneksi juuri nyt enkä ensiviikolla kun saan mun rakkaimmat tänne :)

2 kommenttia:

  1. Voi jestas tota flunssaa ._. Pystyisitkö mitenkään parantamaan sun ruokavaliota huolimatta perheen ruokavaliosta? Vietä ihanaa aikaa sun läheisten kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä tosin tätä en saanut perheeltä tällä kertaa :D Oon tosi huono syömään varsinkin "vierasiisa" paikoissa.. Aion alottaa puhtaalta pöydältä kun lähden täältä :) Sen teen <3

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)