sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän huumaa

En tiedä mistä alottaisin. Ihan hullu ja outo, mutta ihan huippu viikonloppu! Mä kerroin aikasemmin siitä miehestä, joka oli auttamassa mua. No tapasin hänet pikaisesti, mutta valitettavasti ei klikannut millään tasolla yhtään ja hän miltein ärsytti mua.. Kun hän oli lähdössä metroon ja töihin hän sanoi, että tekee yhden asian ensin. No Hän osti siitä joltain mulle punaisen ruusun. Voin sanoa, että se hetki oli noloimpia täällä sattuneista.. Suloinen teko, mutta apua. Hän sanoi, että ansaitsen sen.. Eikä siinä mitään, mutta mulla oli treffit tän tyypin jälkeen..
Kirjotin perjantai-iltana spontaanisti yhdelle herralle, joka musta näytti söpöltä. Ihme ja kumma hän vastasi ja lauantaiaamuna kirjoteltiin jo whatsappissa ja iltapäivällä käytiin kahvilla! Ja hän on ehdottomasti mukavin mun tapaama ruotsalainen täällä! Me rupateltiin yli 4 tuntia ja aika meni ihan älyttömän nopeasti. Hän tosin puhui murretta, jota en ole niin paljon kuullut, joten välillä muutama asia meni vähän ohi :D Mutta muuten kaikki meni tosi kivasti ja oli ihanaa saada puhua ruotsia uuden ruotsalaisen kanssa ja saada kuulla vähän eri murretta kuin sitä mitä useimmat Tukholmassa puhuu.
Illalla olin aika kuollut, joten makoilin vain sängyssä ja katsoin melodifestivalia <3 Ja olen niin iloinen, ettei Krista jatkanut, en ollut kovin mielissäni, että hän oli mukana, mutta oli se kappale ihan kuunneltava kuitenkin :)

Mä sain pari päivää sitten päähänpiston pienistä ystävänpäivä lahjoista. Mä tykkään ite tehä juttuja ja että niillä on jokin merkitys. Niin myös tällä kertaa. Tein muutamille auppari kavereille pienet lahjat (kuva alhaalla). Itse aloitin ystävänpäivän rennosti nukkumalla pitkään ja bloggaamalla sängyssä. Oli ihana kerrankin herätä kunnon yöunien jälkeen!
Iltapäivällä olen menossa Oonan kanssa kahville ja syömään meidän vakkaripaikkaan. On ihan huippua viettää ystävänpäivä huipputyypin kanssa. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana ystävänpäivä :)
Kuori sisältää tsemppaavia tarroja, henkilökohtaisen kirjeen, kaksi ylimääräistä sydäntarraa, jotka kuvassa ei näy ja vähän söpöjä karkkeja :)
 Annoitteko te tai saitteko ystävänpäivälahjoja? :)

6 kommenttia:

 1. kiitos ihanasta yllätyksestä ja kirjeestä ♥

  VastaaPoista
 2. Aiotteko tavata uudelleenkin tämän murrepojan kanssa? :D & ootpa keksinyt ihanan ystävänpäivälahjan! <3 Mä vietin oman ystävänpäiväni kotosalla oleskellen ja siivoillen, poikaystävä viettää aikaansa keskellä metsää, jes. xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me ainakin eilen puhuttiin :D hehe kiitos :3
   Haha voi eii, toivottavasti sulla oli silti mukava päivä :)

   Poista
 3. Moi! Muutin reilu kuukausi sitten tänne Näsbyparkiin myös tekemään aupairin hommia ja nyt löysin sun blogin ja huomasin, että asustelet myös täällä päin. :) Ajattelin kysellä jos olisit kiinnostunut käymään vaikka kahvilla? :) Mun sposti on miia-maria.hemminki@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ilman muuta! Laitteleb sulle viestiä paremmalla ajalla :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)