sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ystäväntäytteinen viikonloppu

Lauantaina mä suuntasin kohti Kungsholmenia Oonan luo. Me tehtiin pizzaa, jonka ohjeen saittekin edellisessä postauksessa. Meidän ei tarvinnutkaan käydä ostamassa täytteitä pizzaan, koska Oonan hostisä oli käynyt kaupassa. Otettiin myös samalla vähänkuvia, mutta mun ns asukuvat ei nyt oikein mennyt putkeen :D Leikittiin kameran kanssa ikkunalaudalla ja yritettiin saada taiteellisia kuvia. Kummaltakaan ei luonnistu se luontainen poseeraminen, mutta hauskaa meillä oli. Ja mua ei yhtään haittaa nää lauhemmat kelit, kun saan noita ihania tekonahkahousuja käyttää<3

Illalla kävin vielä Sinin kanssa "koomakahveilla". Ei kumpikaan oltu ihan pirtemmillään, mutta oli hauska keskustella kahvikupposen parissa. Tosin unohdin sanoa pieni, joten sain jäätävän ison laten sen sijaan. Ainakin piristyi hetkeksi!

 Tänään suunnitelmat muuttu. Mun piti nähdä yks mies, jonka kaa oon hetken kirjotellu, mutta hän tuli kipeeksi valitettavasti. Mä suuntasin yksin kuitenkin keskustaan ja näin sitten taas Siniä. Käytiin ostamassa mulle kahen euron tussit tigerista, jotta päsen taas värittämään mun värityskirjaa :D Käytiin myös lohturuualla maxissa ja hyvää oli. Lasten ateriasta sai muumilasin ja nyt munkin on pakko käydä siellä lastenaterialla, jotta saan söpön muumilasin! Löydettiin myös uusi askartelukauppa missä pyörähdettiin. Valitettavasti langat oli aika hinnakkaita, joten  täytyy vielä miettiä jaksaako virkata laukun vai ei..


6 kommenttia:

 1. oli kyllä taas kiva nähdä ♥

  VastaaPoista
 2. Sun viikonloppu kuulosti kyllä mukavalta! :) ja noi tekonahkahousut on kyllä niiin kivat, haluaisin itekki tuollaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin :) Siitä vaan metsästämään niitä! :)

   Poista
 3. Sun viikonloppu kuulostaa niin ihanalta! :) Kauniilta näytät tuossa kuvassa <3

  VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)