torstai 14. tammikuuta 2016

DIY - kalenteri

Tässä on mun ensimmäinen DIY-postaus. Mä sain joululahjaksi A6 Eric Saaden kalenterin, mutta jokainenhan tarvitsee myös sen kalenterin laukkuun, vai mitä? En halunnu maksaa piienestä kalenterista 12 euroa ja muutenkin halusin omannäköisen kalenterin, joten päätin tehdä sellaisen itse. Kyllähän siinä tovi meni, enkä omista viivotintakaan, mutta ihan hyvä siitä silti tuli! Mä ostin halvan vihon ja tarroja tigeristä, joten sen hinnaksi tuli vajaat 5 euroa. Stabilot kun mulla jo omasta takaa oli ja niillä väsäsin sisuksen. Talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä on omat värinsä. Tein tästä myös Ruotsin kalenterin, joten esim. nimipäivät on ihan eri. Mulla on täällä Ruotsissa nimpparit jo 16.2. kun taas Suomessa 12.4. Mutta kuva kertovat enemmän kuin tuhat sanaa..

Tigerissä oli joku tarjous, jossai sai kaksi arkkia eurolla
Musta tavallinen vihko 2 euroa

Kalenterin kansi


Lisäsin vielä jälkikäteen myös viikot näkymään joka maanantain alareunaan.

Sisältöä. Joka kuukauden jälkeen jää yksi tyhjä sivu, johon voi tarvittaessa kirjoittaa muistiinpanoja.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, tosi kiva idea ja nätti toteutus! :D Itse oon valitettavasti liian laiska moiseen urakkaan, joten kauppa palvelkoot mua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Haha voi ei, en mäkää oo vielä saanu kokonaan marras- joulukuuta valmiiks mutta siihenhän on melkein vuosi aikaa ;)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)