tiistai 12. tammikuuta 2016

uusia haasteita

Sunnuntai oli hieman katastrofaalinen päivä. Alku viikosta mulle sanottiin että oon lasten kanssa about 10-16 tai 11-17, mutta olinki sitten 12-18.30 yksin lasten kanssa. Onneksi sain aamulla muutaman tunnin omaa aikaa ja ehdin mm. tehdä vähän blogijuttuja. Lapset oli melkein kolmisen tuntia ulkona. Enimmäkseet leikkivät nätisti, kunnes toinen tytöistä tuli huutamaan mun perään. Nuorimmaiset pojat tappelivat kunnolla ulkona. 10-vuotias oli ärsyyntynyt 8-vuotiaan suunsoitosta ja käynyt hänen päälleen. Kesti tovi ennen kuin sain irrotettua heidät ja toinen tytöistä totesi, että luuli nuorimman kuolevan. Meiltä ei sitä draamaa puuttunut. Sisälläkin lensivät vielä hanskat, mutta loppuaika meni rauhallisissa merkeissä.
Maanantaiaamuna kuulin, että hostäiti on nyt seuraavat kaksi viikonloppua poissa. Tämä viikonloppu pe-su menee pohjois-Ruotsissa keskimmäisen pojan kanssa jossain jalkapalloleirillä. Mun seuraksi tänne saapuu hostäidin äiti (voi apua sitä pohjanmaan ruotsin murretta, jota tavallinen tallaaja meinaa ymmärtää) ja toivon, että mulla on silti suunnilleen vapaa viikonloppu. Varsinkin nyt kun oli vain lauantai vapaa, en jaksaisi vetää taas 6 päiväistä viikkoa, varsinkin kun perjantaista tulee piiiitkä päivä, koska tytöt ei kai ole tarhassa. Toisaalta on kiva kun hostmamma on poissa, mutta hänen äitinsä varmaan vahtii munki syömisiä, huoh.. Mutta onpahan tiukka lapsille ja siitä tykkään.

Tänään käväisin pankissa. Mullahan ei vielä ole ruotsalaisia henkkareita, joten jouduttiin toimimaan pidemmän kaavan mukaan. Täytettiin jokin lomake, joka lähetetään nordealle. Kun asiat on hoidettu, soittaa pankkitäti mulle ja käyn siellä avamaamassa tilin ja saan kaikki; kortin ja verkkopankin ym. Hyvin ymmärsin ei ollut ongelmia, muuten kun sen englannin kielisen lomakkeen kanssa.. Mutta oli hauska pankkitäti. Tässä tosin menee varmaan ainakin kaksi viikkoa, koska nordea <333 Mutta pikkasen eri meininki tuolla kuin nordeassa, jossa usein töissä happamia ihmisiä :D

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä tuleviin viikkoihin! :) Olisi kiva kuulla, miten sun suhde noihin lapsiin on kehittynyt matkan varrella yms. Ja onneksi asiakaspalvelijoihin mahtuu myös todellisia helmiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ite oon niin tottunu, etten tota oo tullukaa ajatelleeks :D
   Haha kyllä, mutta oon muutenki aina sanonu, että ruotsalaiset on hauskempia ^^

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)