sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Alennusmyyntien huumaa

Mun lauantain oli tosi onnistunut ja aika vaan kului hujauksessa! Lähdin matkaan jo ennen 12 ja jännitin, kulkeeko roslagsbana ongelmitta (koska lumi+roslagsbana=toimii kuin vr), ja sehän kulki! Nähtiin toisen aupparin Sinin kanssa tcntraalissa puoli yhden jälkeen ja suunnistettiin Tukholman kaduille shoppailemaan -8 asteen pakkasissa. Vinkkejä Tkholmaan matkustaville, jotka haluavat shoppailla; Drottninggata (joka myös yhtenä tunnetuimmista kaduista Tukholmassa tunnetaan) on mainio katu shoppailuun. Ihan vain samalla kadulla parinsadan metrin säteellä löytyy 3 HMää :D Ja monta monta muuta putiikkia.
 Me talsittiin katua ristiin rastiin ja pyörähdettiin miltein joka toisessa liikkeessä. Joka paikassa näkyi -50% ja -70% lappuja, niin pitihän nekin valikoimat tarkistaa! Mulle uus tuttavuus oli bikbok, jossa en ollu koskaan aikasemmin käyny. Mukaan tarttui pitkän pohdinnan jälkeen tekonahkapöksyt, joihin nyt jo olen ihan rakastunut ja kovasti odotan kevään tuloa! Kenkäongelmalta ei myöskään vältytty. Piti käydä skopunktenissa kaksi kertaa ja jahkailla monet kerrat, että mitkä kengät lähtee mukaan ja tällä kertaa vain yhdet parit. Ja, vaikka kenkien melko sileä pohja pisti miettimään, niin ostin silti oikeat enkä tosiaankaan nyt malta odottaa, että saan pistää ne jalkaan hieman leudommilla keleillä! Ja kaiken kukkuraksi mä vielä alitin mun budjetin! Kaikki, mitä ostin oli alennuksessa, paitsi tigerin kamat (josta lisää myöhemmin). Oottekos te tehnyt joitain hyviä löytyjä alennusmyynneistä? :)

Me shoppailtiin se reilu 7 tuntia ja nyt voin sanoa, että tuntuu kehossa, että on kantanut sitä kuutta seitsemää kassia koko päivän... ja mun epäonnekseni tänään on töitä 12-19, joten se siitä rennosta sunnuntai-illasta.. Onneksi on nätti sää ja lapset voi pistää ulos pariksi tunniksi ;)

Alennettu hinta 399 kr / 40 € skopunkten

Paidat 50kr/5€ kpl HM
Tekonahkapöksyt 175kr/17,50€ bikbok
40kr/4€ kpl ur&penn

lasiviila 20kr
Tässä vielä hieman kuvaa niistä vähän pinkeimmistä hiuksista
4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä! Noi kengät on tosi mageet :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi toi H&M:ltä ostettu, alempi paita! Muutenkin ihania löytöjä, kunoa ehtisi itsekin aleihin mahollisimman pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin ostin vähän värikkäämmän pitkähihasen :D Toivottavasti ehit pian! :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)