lauantai 2. tammikuuta 2016

Viimeisiä viedään

Mulla oli mukava aika rauhallinen uus vuos serkun ja kaverin kanssa. Pikkasen otettiin sillee sopivasti ja puhuttiin kaikesta mahdollisesta. Aika meni ihan hujauksessa; 6-7 tuntia tuntu ihan puoleltatoista tunnilta. Yhtkkiä oltiin, että hei vuos vaihtuu jo 20 minuutin päästä wtf. Mutta ennen vuoden vaihtumista ehdittiin vielä hyvin mm. tanssia Antti Tuiskun keinutaan biisin tahtiin :D Seuraavana päivänä kuitenkin oli kyllä energiat totaalisesti hukassa, joten perjantaina tujottelin enimmäkseen teen mom maratonia MTVltä :D Niin ja ehdinhän mä värjätä hiuksenikin, nyt ollaan vähän enemmän pinkki ;)




Tänään mulla soi herätys yhdeksän jälkeen ja jo ennen puolta yhtätoista istuin bussissa matkalla Helsinkiin. Näin iskää taas pitkästä aikaa. Käytiin ravintolassa lounaalla ja yllätysyllätys valitsin taas tututn ja turvallisen amarillon. Mutta ruoka oli jälleen superhyvää. Alussa tarjoilija kysy, mitä me juodaan, iskä otti olutta ja mietin hetken, että halaunko jotain. Tarjoilija niin vettä, mehua limua? Meinasin repästä, että laitapa toi mandariini drinkki ja vilauttaa passia (kyllä täytän tänä vuonna 20) ja näyttää, etten ole mikään yläastetta käyvä esiteini :D Mutta koska krapulasta oli juuri selvitty tyydyin ihan vain veteen. Tosin siinä vesilasissa oli joku outo sivumaku, joka muistutti hajuvettä.
Koska massuun ei enää jälkiruoka maistuttu suunattiin kahville Weynes coffeeseen. Täytyy myöntää, että mun caramel frappe oli aika pettymys. En tiedä mitä se oli, ei ainakaan kahvia. Minä, joka olen herkkä kahville (juon vain jäälattea ym), en maistanut siinä yhtään kahvia. Siinä yksi kahvila, johon en välttämättä uudestaan mene. Mutta aika meni nopeasti ja juteltavaa riitti. Oli mukava piipahtaa Helsingissä piitkästä aikaa. Kun tulin kotiin, kävin yksikseni uimassa ja saunomassa meidän saunavuorolla. Nyt ei tarvi hetkeen saunoa, kun tuli istuttua melkein 20 minuuttia 80 asteessa.
Maanantaina lähtee lento takas Tukholmaan ja nää viimeset päivät aion nauttia siskoni seurasta ja olla vain kotona. Toivotavasti teillä meni uusi vuosi hyvin.

2 kommenttia:

  1. Sun loma vaikuttaa menneen tosi mukavasti ja on hyvä, että oot saanu rentouduttua ja vietettyä aikaa sulle tärkeiden ihmisten kanssa. :) Mun uusi vuosi vaihtui ihan rauhallisissa merkein - käytiin katsomassa ilotulitusnäytös ja kurvattiin sitten Pilkkeen kanssa poikaystävälle syömään ja leffoja katselemaan. Niin, ja toki raketteja karkuun, jos Pilkkeeltä kysyttäisiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä ollut mukava loma :) Kuulostaa hyvältä ja Pilkekin oli varmasti tyytyväinen :D

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)