torstai 2. huhtikuuta 2015

Mahdollinen perhe löytyi

Apua! Kirjotin ekana päivänä kolmelle perheelle. Yks tais vastata ja ne luultavasti oli jo löytäny jonku, koska en enää pystyny näkee niitä tai viestejä, oli ne varmaa jo poistanut profiilin. No eilen huomasin, että toine perhe, jolle ilmasin kiinnostustani oli lukenut mun viestin, mut en tähän päiväänkään mennessä saanut minkäänlaista astausta. Eilen päätin, etten muuten jää odottamaan yhtä perhettä, joten bongasinki kaks uutta ja laitoin viestiä heti aamusta. Ei menny ku muutama tunti nii toinen jo kirjoitti mulle sähköpostia ja kyseli lisää ja ehdotti skypepuhelua! Myös se toinen perhe, jolle eilen kirjoitti ois kiinnostunu puhumaan mun kanssa skypessä nyt viikonloppuna. Tossa hetki sitte puhuin tän ekan kanssa, enkä ees eka tajunnu et ne on iha suomalasia! Puhuu ruotsia ja äiti vaikutti iha samantyyliseltä kun minäkin. Kauhistuttaa vaan se, että perheessä on 5 lasta. Tosin äiti sano, ettei niistä 12- ja 9-vuotiasta tarvii nii paljo "välittää", koska ne osaa jo hoitaa ittensä. 7-vuotiaan pojan perään mun pitäis vähän kattoo ja enimmäkseen hotaisin 5-vuotiaita kaksoistyttöjä. Toisen ehdinkin jo nähdä puhelun aikana ja oli tosi sulonen! Puhelun lopussa äiti vielä kysy oisko mulla mahdollisuus tulla moikkaa niitä vielä tässä kuussa, et näkisin kaikki ne ja voisin tehä lopullisen päätöksen. Ne toki maksais matkan. Nyt täytyy kattoo kalenteria, et mikä päivä sopis niitte pääsiäisloman jälkeen.

Kaiken tän jälkeen sain vielä 5 minuttia skype-puhelun jälkeen sähköpostin äidiltä, joka sano et vaikutan mukavalta ja iloselta, että ne mielellään haluais semmosen au pairiks. Eli jos nyt päätän ottaa tämän paikan se paikka vissiin on mun! Ihan mieletöntä kaiken tän jälkeen! Olin jo heittänyt kirveen kaivoon pari kertaa, mut kyl se aurinko risukasaaki paistaa!

8 kommenttia:

  1. 5 lasta voi tuntua aluks rankalta, jos ei oo kauheesti lasten kanssa ollut, mutta voin kertoa et ne vanhemmat lapset oikeesti osaa huolehtia itsestään, eikä sitä duunia lopulta ole niin paljoa kuin luulis. Itellä on paljon pieniä sisaruksia ja ihan kevyesti ne hoitaa sillon jos äiti ja iskä on käymässä jossain. Tarkoitus siis on sanoa, että älä liikaa säikähdä isoa lapsimäärää (: Tärkeintä että perhe on kiva. Mahtavaa et oot löytänyt perheen, joka haluais sut ja johon sä mahdollisesti haluaisit mennä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen takii en ensiks ees viittiny kirjottaa niille, mut onneks siel luki et hoitaisin pääsääntösest vaan niitä pienenpii ja äitiki on paljon kotona :D Toi perhe vaikuttaa tosi kivalta, sen takii käynki siellä ennen lopullista päätöstä :)

      Poista
  2. toivottavasti saat paikan jostain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä näyttää just nyt, lisää seuraavassa postauksessa :)

      Poista
  3. Oho, kuulostaapa siistiltä! :) Tsemppiä sulle! Sul on tosi ihana kirjotustapa, tykkään, mut banneriin vois ehkä panostaa vähän enemmän!

    http://ilonasusanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo en oo mikää paras tekee banneireita, osaan vaa käyttää pikmonkeyta >.<

      Poista
  4. Oi kiva että löyty perhe! 5 lasta voi kyl olla aika rankkaa, jos ei oo tottunut :'D t. 10 lapsen perheestä kotoisin oleva tytteli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ootanki sitä melun määrää.. :--D No onneks ei tarvii huolehtii niist vanhimmista :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)