keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tukholma

Lensin eilen iltapäivällä Tukholmaan ja palasin tänään. Kävin moikkaamassa siis luultavasti tulevaa host-perhettä. Kentällä ku sanottottii sen äidin kanssa heipat, käski se miettii ja sulatella tätä. Tähänpähän vain totesin, että mielellänihän mä Ruotsiin tuun. Iiihan varma tästä paikasta en vielä ole, koska enää edes puolia muista, mitä puhuttiin, mutta eiköhä se tässä selvii kun kyselen koska olen elokuussa tulossa heille.
Talo oli iso, kuten saatoin olettaakin. Nätti valkonen iso talo kivalla pihalla. Lapsilla oli kaikkea, mm. jokaisella 5 lapsella on oma pädi. Ihan iillä melkein 5-vuotiaillakin. Sitten lapset ovat todella hemmoteltuja. Mikäs siinä, kun on rahaa, mutta kyllä nyt ruokailussa pitäisi itsekin jotain tehdä, eikä oottaa, että kaikki tulee valmiiksi pöytään. Tästä huolimatta uskon pärjääväni siellä.
Nykyiseltä au pairilta sain paljon tietoa lapsista ja vinkkejä, miten kannattaa toimia. Palkankin sain tietää. Ne vanhemmat maksaa sitä standardia palkkaa elikkäs noin 350 euroa kuussa. Kyllähän tosta säästöön jää, kun saa asua ilmatteeks ja kai ne matkakortinkin kustantaa. Nyt vaan odottelen kesää. Kaksostytöt oli tosi sulosia. Ja perhekin vaikutti normaalilta, luojan kiitos. Musta tulee stockholmare!
Just riitti kruunut suklaaseen, jota olin kuolannu tässä jo pari kuukautta.

2 kommenttia:

  1. Vähän siistiä, että meet Ruotsiin hoitaa lapsia. Pisteitä siitä. Itse en siihen pystyisi nykysellä ruotsinkielen taidoillani yms :S Mutta hauska blogi. Jään seurailemaan.

    Laitako takas :)
    http://circularstairstoheaven.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelmat alkaa toteutuu :) Siellähän sitä oppis ^^ itelle tosin ruotsi on eka kieli

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)