keskiviikko 17. helmikuuta 2016

kaksoismoralismi

Miksi aikuiset laittaa kiusaamisen ym. lasten syyksi, kun vika on heissä? Miksi on oikein moralisoida ja sanoa, ettei ketään saisi kiusata, kun itse aikuinen ihminen kiusaaviatonta ihmistä netissä anonyyminä. Mulla alkaa mennä yli hilseen tämmönen! Musta lähes jokainen aikuinen ihminen pitäs laittaa johonkin käytös kouluun. Mua on pienestä pitäen opettettu, ettei ketään kiusata tai syrjitä minkään takia. En myöskään pura pahaa oloani anonyymisti haukkuen jota kuta toista. Mä edelleen jaksan uskoa, että hyvä tuottaa hyvää ja karma iskee kyllä takaisin. Ottaa vaan päähän tömmöiset ihmiset..

Täällä alkaa arki palailla vihdoin! Tänään ensimmäistä kertaa neljään viikkoon KAIKKI lapset on koulussa ja tarhassa. On ihana palata rutiineihin. Vaikka mulla edelleen on enemmän vapaailtoja kuin ennen, koska jalkapallopoika ei kuitenkaan ihan vielä ole tarpeeksi terve treeneihin. Mutta en tosiaankaan valita siitä :D
Eilen päivä meni oikeestaa tosi hyvin. Tytöt oli reippaita aamusta asti ja iltapäivällä suloisesti auttoi mua tyhjentämään kauppakassit. Musta on ihana antaa heidän auttaa kaikessa, mitä haluavat. Täällä kun äiti muuten pilkkoo ruuankin kohta 13-vuotiaalle.. Itse annan tyttöjen jopa voidella oman leipänsä, jos he tahtovat. Pelattiin myös kerrankin rauhallisesti ilman raivopuuskia. Toinen on vain hieman minäminä-tyyppinen eikä malta odottaa vuoroansa.


Ostin viime viikonloppuna HMstä varjostussiveltimen. Mulla ei ennestään oikein ollut mitään siveltimiä silmämeikin tekoon. Tää oli pienin sivellin ja maksoi tosiaan jopa 6 euro, vaikka HMstä olikin. En ole kovin taitava meikkaaja, joten uskon tän kelpaavan mulle aivan hyvin :D Viikonloppuna pääsenkin kokeilemaan tätä.
Jännittää. En uskalla kertoa vielä mitään enkä edes ajatella vielä. Pelottaa ja jännittää, mutta tällä hetkellä positiivisella tavalla :)

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Nyt varsinkin kun tää pakolaiskriisi on meneillään tulee ihmeteltyä aikusten ihmisten kielenkäyttöä netissä kommentoidessa... Haukutaan ja mollataan ihmisiä jotka on eri mieltä asioista jne. Ja olen itsekin joutunut huomaamaan tosiaan sen, että vaikka kiusaamisesta miten aikuset paasaavatkin, niin ei sille useimmiten kukaan tee mitään jos sitä huomaa. Surullista mutta totta. Uskon itsekin karmaan, en ota asiakseni näpäyttää ketään, vaan toivon että joku tekee sen joskus mun puolesta ihan vahingossa ja kaikki saavat ansionsa mukaan.
  H&M siveltimistä oon kuullut paljon hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllä se karma vielä napauttaa ^^ valitettavan lähelle mua vaa tullu tää anonyymi nettikiusaaminen ni alko tosiaan ottaa päähän :/
   Vitsit kai ne sit toimii :D ainaki luomiväriin oon omlu tosi tyytyväine :)

   Poista
 2. Tosi persoonallisen ja kiinnostavan oloinen blogi. :) Sait uuden lukijan.

  Mun blogin löydät osoitteesta http://kultakehykset.blogspot.fi/ :) Olisin tosi kiitollinen jos kävisit tsekkaamassa ja varsinkin jos kommentoit tai liityt lukijaksi!

  VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)