maanantai 8. helmikuuta 2016

Rentouttava viikonloppu

Lauantaina olin ensimmäinen joka oli hereillä. Pakkasin viimeiset tavarat laukkuun, meikkasin ja lähdin kaupan kautta roslagsbanalle. Kaiken kaikkiaan mun ystävän luo menee puolitoista tuntia, mutta reissaan vain tunnin julkisilla.
Me käytiin ensimmäisenä kaupassa nimeltä willy's. Siellä oli mansikat tarjouksessa 250 gramman paketti vain 1,50€. Olihan niitä pakko ostaa ja vaikka olivatkin ulkomaalaisia, oli hyviä mansikoita eikä hinnalla pilattu. Me ei muuten tehty paljon mitään. Katseltiin leffaa ja syötiin hyvin. Illalla alkoi vihdoin melodifestival ja pääsin äänestämään ensimmäistä kertaa! Oli hyvä show, vaikkakin yksi kappale oli erittäin tylsä.
Sunnuntaina me katottiin joku söpö dinoleffa ja tietenki englanniksi ilman tekstejä. Alan jo ymmärtämään paremmin, vaikken ole kuin muutaman leffan ilman tekstejä tänä vuonna katsoa :) Ennen kun mä suuntasin kotiin ajettiin me mäkkäriin syömään. Mäkkärin sovelluksella sai ilmasen japp-jätskin, jos osti valinnaisen keskisuuren kahvin. No tulipa siinä vain kahvi mustana ja minä fiksuna yritin pistää sekaan vähän jäätelöä.. Sanonpa vain, että tällä hetkellä mä en lattea lähemmäksi pääse kahvia :D

Vaikka mä jouduinkin spagaattihaasteen lopettamaan vanhan tutkimattoman vamman takia enkä nyt viikkoon ole pystynyt venyttelemään, niin jotain edistystä on tapahtunut sen reilun viikon aikana! Nyt otetaan rauhallisesti reittä kuunnellen niin josko saisin sen spagaatin kesäkuuhun mennessä!
 
  
Tää maanantai alko epätavallisesti. Mä menin tavallisesti puoli kaheksan jälkeen keittiöön eikä siellä ollut ketään eikä aamupalaakaan laitettu. No edelleen neljä viidestä lapsesta ja hostmamma on kipeenä.. Mä en nyt tosiaankaan haluais kolmatta kertaa kahen kuukauden sisään sairastua... Nyt pidetään peukkuja, että vältyn tältä! C-vitamiini on nautittu ja käsiä pesty, nyt voi kai vaan toivoa parasta..

2 kommenttia:

  1. Voih, mansikoita <3 Sun viikonloppu kuulostaa taas tosi kivalta! Ja toivottavasti teillä hellittäisi viimeinkin se pöpö siellä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih sitä se olikin :) Toivotaan, juuri nyt ei siltä näytä...

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)