lauantai 16. huhtikuuta 2016

Viikonloppu töitä

Oisin tehnyt mitä vaan, että oisin saanu nukkua edes kahdeksaan, mutta työt on hoidettava. Luojan kiitos en tällä kerralla oo kipee, kun oon kooko viikonlopun lasten kanssa! Aamu ei alkanut niikuin Strömössä :D En meinannu saada kroisanttitölkkejä ollenkaa auki, mutta kyllä ne lopulta auki tuli ja kroisantit kai onnistui, kun kaikki söi lautaset tyhjiksi! Jes hyvä minä, en tosiaankaan ole mikään aamuihminen, joten pikkuiselta sekoilulta ei voi välttyä haha.
Sain ajoissa lähetettyä nuorimman pojan jalkapallo-otteluun. Sitten tulikin pieni yllätys, kun joku jalkapalloisä kysy, että voiko poika osallistua vielä toiseen otteluun. He hoitivat kyydityksen ja poika halusi, joten miksi ei. Omena matkaan ja poika takas jalkapallon pariin. Muuten on aina yhtä kiva huomata, että ollaan hyvissä väleissä ja eihän hän piitkään aikaan ole ujostellutkaan :)Sitten en tiennyt, että yhdelle tuli kaveri kylään. Hostäidillä oli niin paljon kaikkea eilen illalla, etten ihmettele, että pikkuasia unohtui mainita. Talo oli siis täynnä lapsia ja mukavan rauhallisesti meillä menikin koko päivä. Yleensä en aloita lauantaiaamua kotitöillä, mutta kyllä se niinkin hyvin alkaa! :D
Voin sanoo, että jos joku ois seurannu tätä päivää kärpäsenä katossa nii olis ollu aika koomisen näköstä.. Yhtään en oo ehtiny edes ärsyynytyä, vaikka ollut 10 tuntia töissä :D Pikkuisia kommelluksia sattunut pitkin päivää. Muun muassa huipentui siihen, että poltin kalapuikkoni ja vihannekset. Toinen tytöistä kysyi, että mitä mä syön ja että mitä toi mauste on. Joo, mauste nimeltä palanut :DD Ja ruuan jälkeen olin aikeissani pyyhkiä pöydän. Olin hetki sitten juuri pyyhkinyt tiskialtaan tiskirätillä ja yhtäkkiä en löytänyt sitä mistään. Katsoin tiskipöydä, kaikki pinnat ja pöydät läpi jopa tiskien ja kattiloiden alta. EI näkyny missään! No avasin roskiksen ja mitäs sieltä löytyikään. No se tiskirätti! Ja mulla ei ole mitäään muistikuvaa, että oisin sen sinne laittanut :D Ai miten niin vähän väsynyt? Tiskiainekin löys uuden paikan tänään.. :D Nyt ajoissa nukkumaan, jotta jaksaa vielä huomisen päivän. Toivottavasti teillä on kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kaikista kommelluksista huolimatta hauskalta päivältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha on kyllä ollut ihan mukava työ/kotiviikoloppu tosiaan :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)