tiistai 19. huhtikuuta 2016

Reilu kuukausi

Ihan uskomatonta, että mulla on jäljellä täällä enää vaa 33 päivää! Oon jotenki kauheen onnellinen siitä, että tää loppuu aikaisemmin, kun piti. Toisaalta tosi outoa ja haikeaa, että tää loppuu! Aion vetää nämä viimeset viikot ihan täysillä ja ilolla! Tää viikko onkin alkanut tosi hyvin. Oon ollut tosi hyvällä tuulella pienestä väsymyksestä huolimatta. Useinhan musta kuoriutuu suoraan sanottuna vittuutunut ämmä väsyneenä, mutta ei tällä kertaa!
Meillä oli kiva iltapäivä eilen tyttöjen kanssa. Äiti ja pojat meni elokuviin iltapäivällä, koska se oli yhden pojan kaverin syntymäpäivälahja. Me jäätiin siis tyttöjen kanssa kolmistaan kotiin. Saatiin tehdä ranskalaisia ja iltapäivän kunniaks herkuteltiin myös samalla vähän fetalla, josta tytöt niin tykkää! Illalla pelattiin kaikki kolmistaan sohvalla agar.iota. Kyllä, tytöt sai mut taas koukkuun siihen peliin! :DMutta hauska peli, kun sopii ihan kaiken ikäisille ja on niin simppeli, että kuka vaan osaa sitä pelata. Älkää ladatko, jossette halua jäädä koukkuun ;)
Nyt odotan sunnuntaita ihan kauheasti (vaikka lauantaitakaan en halua sivuuttaa), koska meen kattoo yhtä huonetta Sollentunaan. Toivottavasti tämä naishenkilö on mukava, ja että päästään kaikesta yhteisymmärrykseen. Kiva tavata ja päästä kattomaan huonetta, josta olen kuvia saanut nähdä. Joten pitäkää mulle sunnuntaina peukkuja! En jaksaisi kolmatta kertaa panikoida huoneen etsimistä..

1 kommentti:

  1. Vitsit, kun en oo ees avannut Bloggeria kuukauteen ja nyt innolla ootan, että miten sun elämä onkaan ehtinyt muuttua tässä välissä - toivottavasti hyvällä tavalla! :D

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)