maanantai 11. huhtikuuta 2016

Krapula ilman krapulaa

Lauantai-iltana iski mullekin tämä pelätty vatsatauti.. Viimesimmästä mulla aikaa varmaan semmoset 6 vuotta, joten en muistanut kuinka kauheeta se voi olla! Suoraan sanottuna tuntui, että olisi ihan järkyttävä krapula ilman alkoholia, mutta mitään ei pystynyt syömään.
Sunnuntaiaamuna olin melko zombie ja hieman pahoinvoima, mutta en jaksanut jäädä neljän seinän sisälle viettämään viimeistä vapaapäivää 12 päivään, joten raahauduin kattomaan tulevaa vuokrahuonetta. Sijainti on ihan loistava 2 minuuttia metroon. Alueella on kaikki tarvittava, mutta on myös rauhallinen alue. Tämä kämppis via miksikös häntä kutsuisi, oli todella mukava sosiaalinen Ruotsin suomalainen. Tähän vaan tuli isohko ongelma, joka mun täystyisi jotenkin ratkaista. Mutta sinne mä luultavasti muutan vuoden loppuun saakka. Vihhdyinkin siellä puolitoista tuntia :D Ja hänellä on pieni suloinen tyttö siellä. Kunhan saan ongelmani ratkaistua, voin hengähtää ainakin hetkeksi..
Kävin myös vähän kävelemässä kaupungissa, kun oli niin kaunis ilma. Takillakin tuli oikein kuuma, kun aurinko porotti niin ihanasti. Harmikseni en saanut kenestäkään seuraa, kun kaikki auppari kaveritkin oli varattuja. Tommosina hetkine sitä tajuaa kuinka yksin oikeestaan on. Pelottavaa, että puolet ainakin puolet kavereista täällä palaa pian Suomeen..
Tää makso apteekista vaan 2,5€ ja on ihanan tuoksunen käsissä! 
Aamulla tapani mukaan selasin ekana puhelimen ja illalla olikin tullut hostmammalta whatsapp-viesti, että saan nukkua maanantaiaamuna. Ainakin tämän päivän vielä todennäköisesti tartutan, jotta on parempi, että oleskelen alakerrassa niin paljon kuin mahollista. Taisin olla hieman väsynyt, kun nukuin yöllä yli 10 tuntia ja aamulla kaksi :D Mutta nyt toivotaan, että tää tartu talttuis ja ne jotka ei vielä oo sairastunut välttyis tältä!

Ps. Blogi alkaa ensikuussa siirtymään/ muuttumaan kokonaan lifestyle-tyyliseksi. Auppari postauksia saattaa tulla vielä toukokuun alussa. Olisiko tiellä vielä jotain toivomuksia tai postausehdotuksia? Yksi postaus mulla on jo suunnitteilla tuolla luonnoksissa :)

2 kommenttia:

  1. Hyi vatsatauti... >.< Kiva kuulla, että oot löytänyt mukavan oloisen vuokrahuoneen. Ja vaikka aupparijutut loppuukin, niin mä ainakin jään mielenkiinnolla seuraamaan sun elämää jatkossakin :) Toiveita ei juuri ole, mutta vinkkinä - mitä itse haluaisit lukea? Varsinkin blogista, jonka päätähti asuu ulkomailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpää.. Kyllää, kunhan saan ongelman ratkaistua piekemmiten :D
      Hyvä kysymys, Ruotsi kun ei ole mikään niin erilainen taikka eksoottinen maa kuitenkaan :D

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)