perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aika lentää kuin siivillä

Torstaina mä makoilin melkein 11 asti sängyssä. Rakastan vapaapäivinä makoilla rauhassa sängyssä ja nousta rauhassa, kun siltä tuntuu. Päivällä raahauduin viemään mummon kirjeen postiin ja siitä sitten kävelin aupair-kaverin luokse. Siellä tuli istuttua ja höpistä melkein viisi tuntia. Aika vaan meni niin nopeasti! Ehdittiin me käydä puistossakin hänen ja hänen hostlapsensa kanssa ja myöhemmin vielä kävellä pieni lenkki, jotta lapsi nukahti.
Tänään mulla oli taas rento aamu ja suuntaan kohtia skärholmenia hieman shoppailemaan. Sieltä sitten ikean kautta kaverin tykö Mörköön. Oon oottanu tätä otenkin tosi kauan, vaikka ollut tiedossa vasta parisen viikkoa. Ehkäpä mulla vaan on sitä kaveria ikävä :D

Ainiin ja täällä on poikkeuksellisia uutisia. Mulla on enää jäljellä 35 + 2 au pairin työpäivää! Ihan hullua. Lopetan nimittäin jo toukokuun aikana, koska on pieni poikkeustilanne eikä siitä enää oikein mun apua tarvita samanlailla kuin ennen. No mun työnantaja on varmaan iloinen, että pääsen aloittamaan siellä jo toukokuun lopussa, kun heillä on aina kesäisin pula työntekijöistä. Hostäitikin sano, että kivempi mulle, että pääsen aloittamaan aikaisemmin siellä ja saamaan kunnon palkkaa. Jotenkin odotan tätä kauheasti, mutta silti tuntuu tosi haikealta lähteä täältä. Nyt etsin huonetta vuokrattavaksi ja stressaan siitä ja toivon, että löytyy ajoissa :D 

Koru - Ur & Penn / takki - HM / paita - tädin vanha / housut - Bik Bok / kengät -prisma

3 kommenttia:

 1. Heippa! Mille sivustolle laitoit vuosi sitten ilmoituksen itsestäsi, että olisit halukas lähtemään Ruotsiin Au Pairiksi? Täällä kans yks Ruotsiin rakastunut haaveilee sinne muuttamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin ihan ekaks aupairnet24, mutta sitten löysin aupairworldin, joka on suosituin auppari-sivusto ja sieltä voi rajata ihan kaupunginkin perhettä etsiessä! Sitten on tietenki erilaisia ryhmiä facessa, kuten au pair Stockholm ja muita vastaavia, mutta suosittelen ehdottomasti tota Au pair worldia ja jopa mollin sivuilta voi bongata suomalaisperheitä Ruotsissa, jotka etsii aupparia! :)

   Poista
  2. Kiitos tosi paljon! Löysin aupairworldin kautta perheen itselleni! :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)