lauantai 23. huhtikuuta 2016

Harmaa lauantai

Tänä lauantaina olin jo aikasin liikkeellä nimittäin puoli yhdentoista jälkeen lähdin jo kävelemään rossille! Meinas tulla kiire tekoripsien kanssa, kun tajusin, että pitäis olla valmis 20 minuutissa :D
Nähtiin Sinin kanssa pitkästä aikaa t-centraalissa käytiin kaupassa hakemassa aamupalaa ja suunattiin ottamaan parit asukuvat. Oli tosi harmaa ja viileä sää, että otettiin varmaa nopeimmat asukuvat ikinä! :D Ne saatte nähä seuraavassa postauksessa. Kuvausten jälkeen lähettiin kiertelemään HMiä, koska halusin löytää hoikentavat (alus)pöksyt ja nehän löytyi! Ja lauantain aikana tuli bongattua enemmän suomalaisturistejä kuin tavallisesti. Suomea kuului nyt sieltä ja täältä. Mulla oli muutama juttu ostoslistalla, jotka sainkin ostettua ja vain yksi ylimääräinen tilpehööri tarttui mukaan tigerista, jossei ruokakauppaa lasketa..
Pari tuntia vierähti kovin nopeasti ja paniikissa kävelin Sinin kanssa kungsträdgårdeniin, jossa mun piti tavata yks ihminen. Oli taas sellasta sähellystä että! Kungsträdgår oli ihan täynnä ihmisiä ihastelemassa kukkivia kirsikka puita. Valitettavasti massiivisen ihmisjoukon ja harmaan sään takia ei sieltä mitään hyviä kuvia niistä ihanista vaalenpunaisista puista saanut.
Käytiin tämän herran kanssa kahvilla ja voin sanoa, etten varmaa enää ikinä juo tavallista lattea :D En vaa caramel lattea lähemmäs pääse kahvia! Mutta oli söpö hämyisä, mysig, kahvila vanhassa kaupungissa.
Kaiken kaikkiaan mulla oli aivan huippu lauantain ja oli vielä luksusta tulla kotiin tyhjään taloon.
pieni mappi 30kr tgr/tiger

Toilettilaukku 80kr HM
nälkäsenä kaupasta tarttui mukaan tällainenki
eväslaatikoita 2kpl 49kr Clas Ohlson

 

2 kommenttia:

  1. Onks toi mappi a4 kokonen vai pienempi? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitettu A4 mahtuu hyvi emt mikä se koko on :D mut sopi mullr vallan mainiosti ku aina taittelen mun paperit

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)