lauantai 9. huhtikuuta 2016

keväistä shoppailua

Tää lauantain täyttyi nukkumisesta ja shoppailusta. Ai että teki hyvää, kun sai rentoutua ja kelliä sängyssä yhteentoista.. Koko viikon on vaan satanut, mutta onneksi vapaapäivän kunniaksi aurinko paistoi ja oli ihanan keväinen sää. Vietettiinkin koko päivä kaupungilla Oonan kanssa. Kierrettiin varmaan kaikki neljä HMää drottninggatanilla ja gallerianissa. Mä yritin ettiä uutta kevättakia, kun vanha alkaa olemaan jo rikki, mutta en löytänyt yhdestäkään HMstä kunnon kevättakia enkä myöskään Bikbokista, joten siirrän takin metsästyksen syksylle..
On etunsa olla pieni. Me nimittäin koluttiin läpi lastenosastoja, joista löysinkin paidan itselleni :'D Ja lastenosastolla on niin söpöjä vaatteita. Ihania hentoja vaaleanpunaisia mekkoja ja kaikkea!
Ostettiin molemmat samanlaiset mekot, mutta valitettavasti meidän ollessa dinskossa varastettiin kai Oonan HMn pussi melkein mun silmien edessä.. Nyt tiedetään molemmat, miltä tuntuu kun menettää/hukkaa eikä sitä palauteta takaisin..
Käytiin vielä syömässä meidän vakkaripaikassa. Lohturuuilla. Juteltiin siinä niin kiivaasti, että kun eräs nainen kysyi onko meidän tilaamat lohilankut hyviä niin en edes tajunnut että hän puhui meille. Haha hämmentävää, että joku toisesta pöydästä kysyy kannattaako sitä ja tuota tilata :D
Hihaton maximekko 149kr HM

Vyö 50kr HM

neulemainen paita 100kr HM
tekoripset 60kr HM
En valitettavasti löytänyt Maraboun uutta oreota, mutta tääkin kelpaa. Joko tätä myydään Suomessa?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)