sunnuntai 30. elokuuta 2015

yllätyksellinen viikonloppu

Lauantaina olin masennuksen vallassa syvällä peiton uumenista. Kesti tovi ennenkuin pääsin sieltä valoa kohti ja ylös sängystä. Päätin lähteä ostamaan lisää värikyniä, jotta pääsisin värittämään värityskirjaani. Kävelin auringon porottaessa lämpimästi. Suuntasinkin suoraan clas ohlsoniin täby centrumissa. Löysinkin 50 värikynänsetin 59 kruunulla eli reilulla viidellä eurolla. Kiikutin sen sitten innoissani kassalle. Päätin siitä lähteä kiertelemään vähän HMään, mutta kesti noin 10-15 minuuttia, että löysin sinne, vaikka tiesin suurinpirtein, missä kyseinen liike sijaitsee. No ensin eksyin lastenpuolelle, sitten löysin miestinpuolelle ja tajusin siinä vasta, että naisten osasto on alemmassa kerroksessa ja lähdin etsimään liukuportaita. Lopulta kun pääsin naistenosastolle, ei sieltä kuitenkaan mitään mukaan tullut ja päätin lähteä ostamaan suklaata viikonlopuksi. Se ei sitten sujunutkaan kuin strömsössä. Etsin ruokakauppaa 35 minuuttia. Olin ennenkin käynyt siellä, joten kun aikani olin pyörinyt suuressa kauppakeskuksessa, menin ulkokautta tutulle ovelle, josta sitten lopulta löysinkin molemmat keskuksen ruokakaupat! Tähän seikkailuun upposikin hieman enemmän aikaa mitä olin suunnitellut.

anteeksi kännykkälaatu

Tänään olin lähdössä istuskelemaan meren äärelle, kun sain sähköpostia eräältä uudelta tuttavuudelta, suomi aupparilta. Spontaanisti päätettiin nähdä keskustassa, joten juoksinkin metsän kautta kotiin, vaihdoin vaatteet ja suuntasin roslagsbananin asemalle.
En ollu kunnolla syöny koko viikonloppuun, joten suunnattiinki melko nopeasti mun lempparimestaan, bar & kökeniin. Olin viikolla jo luiskellut taas ruokalistaa ja kuolannut vegepizzan perään, joten nytpä sain sitä! Oli muuten hyvää, mutta hieman tulista jalopenojen kanssa :D Me suunnattiin hakee jälkkäriä yhestä keskustan kauppakeskuksesta, jossa oli frozen yogurttia. Sai ite tehä oman annoksensa ja painon mukaan maksettiin. Voi sitä valinnan vaikeutta, kun siellä oli vaikka mitä ihanaa! Jo pelkästään frozenyogurttia oli ainakin kuutta eri sorttia! Itse päädyin lopulta ananakseen ja lisäsin annokseen hedelmiä ja marjoja ja aivan liikaa strösseliä! Nyt jaksaa taas seuraavan viikon haha.

2 kommenttia:

  1. siis nam toi vika kuva... :D Nyt tuli hirveä makeanhimo kun näin ton kuvan XD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! :D Ihan paras paikka, kannattaa käydä tekee oma frozen yogurt annos, jos tukholmassa käy pyörähtämässä!

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)