tiistai 4. elokuuta 2015

Tästä se lähtee

Eilinen oli haikea päivä. Hassua olla surullinen päivänä, jota on puolet iästänsä odottanut. Tulin eilen yhdeltä kotiin ja ehdin viettämään viimeset pari tuntia kotona. Siinä yritin pakkailla vielä viimeset tavarat, onneks sain hieman apua. Musta kun ei oikein ole pakkaajaksi :D Keskikokoinen matkalaukku, kaksi käsilaukkua, kangaskassi ja kameralaukku seuranani suuntasin satamaan perheen avustuksella. Siinä sitte sanottiinki heipat ja hyppäsin autoon tyttöjen väliin. Siitä sitten ajettiin Silja Seranaden kyytiin. Oli muuten iso laiva, joka muistutti hieman kauppakeskusta, jossa oli isoiso tax free! Sieltä löysinkin alennuksesta vähän kosmetiikkaa, vaikka tarkotuksena oli ettiä hajuvesi, mutta säästyipä ainakin rahaa (euroja).

Täällä alkaa sujumaan paremmin kun alkuajat kesällä. Tultii jo talolle kymmenisen jälkeen, koska satamasta ei kauankaa tänne ajanu. Oli hassua, kun alko tunnistaa jo katuja täällä. Sain tavaratki purettua heti aamusta. Kaappi ja laatikosto vaan täytty tavaroista. Valitettavasti mun matkalaukku on liian iso sängyn alle, joten saan keksiä sille jonkun toisen paikan.
Tänään sain paperille kirjotettuna mun ns. työohjeet. Herätys on seittemältä, ja sitte autan aamupalan kanssa. En tosin usko, että lapset syö heti herättyään, joten voin varmaan nukkua vähän pitempään, enintään puoli kahdeksaan. Mutta onneksi on vielä vajaa kaksi viikkoa lomaa, nii ei tarvitse vielä heräillä niin aikasin. Kunhan koulut alkaa ja tytöt on hoidossa, käydään rekistöröimässä mut hakemassa ruotsalainen henkilönumero. Sitten vaan tiliä avaamaan, jotta saan palkan. Saanpi jo niistä kahdesta viikosta hieman rahaa ja bussikortin perhe kustantaa, joten kohta pääsen varmaan seikkailemaan vähän kaupungille.

4 kommenttia:

  1. oii jännää! mäkin lähden huomenna laivalla Ruotsiin ja sunnuntaina muutan sinne au pair perheeseen! :)

    VastaaPoista
  2. Viimein sun arki siellä alkaa, voi että ootan innolla kaikkia postauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tässä pikkuhiljaa :) Itse arkipäiviä ja aamuherätyksiä en odota, mutta eiköhä ne siitä :D

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)