keskiviikko 19. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Aikaset herätykset ei oo yhtää mun juttu. Se, että joutuu heräämään ennen puol kahdeksaa näin viiden kuukauden loman jälkeen tekee hieman tiukkaa. Toinen tytöistäkään ei taida olla kovin aamuvirkku, sen olen tässä muutamana aamuna huomannut. Onneksi pääsen takasin nukkumaan kun lapset ovat koulussa ja tarhassa.
Ensimmäinen aamu meni ihan hyvin. En noussun ns. liian aikaisin, joten ei tarvinnut kauheasti seistä paikallaan. Osa lapsista oli jo syömässä kun nousin. Ja vanhimmalla pojalla alkaa koulu vasta ensi viikolla (luksusta). Poikkeuksellisesti tytöt menivät jo ensimmäisinä tarhaan, joten jäin poikien kanssa talolle ja tein kaakaot. Kun äiti heitti pojat kouluun siivosin jäljet, tiskasin, täytin konetta ja menin suihkuun ja nukkumaan. Vapaa-aika meni nopeesti, kun kaikki lapset tuli kotiin jo yheks. Eka päivä meni sitten vähän niin ja näin, mutta harvapa osaa ja tietää kaiken ensimmäisellä kerralla. Pian kaikki sujuukin jo rutiinilla.
Tiistaina pääsin vapaalle jo 8.50, joten mulla oli mukavasti aikaa nukkua. Otinkin kahdet päiväunet ja enimmäkseen vain oleilin ja selailin kännykkää, Toki sitä olisi ulos voinut mennä, muttakun oli ihan kuollu. Kun tytöt tuli tarhasta puol kaks, näytti toinen innoissaan muovipussia kädessään, siltä oli lähteny kaks hammasta! Vaikka tytöt olikin vähän huonolla tuulella iltapäivästä, auttoivat he mua tyhjentämään tiskikoneen ja työ menikin tosi nopeasti. Iltapäivisin ei oikeastaan loppujen lopuksi ole niin paljoa tekemistä, varsinkaan silloin kun tytöt leikkivät veljiensä kanssa. Välipalan teon lisäksi enimmäkseen vahdin lapsosia, ellei joku halua askarrella tai pelata.

3 kommenttia:

  1. Moi, löysin just siun blogin ja jäin lueskelemaan. Olen itsekin elokuun alussa tullut auppariksi Tukholmaan, joten olisi kiva tutustua myös muihin suomalaisiin täällä. :D en siis tunne täältä vielä oikein ketään hostperheen lisäksi.

    Asun itse Kungsholmenissa suomalais-ruotsalaisessa perheessä. :)

    - Oona A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi kiva kuulla :) Ite en iihan paikkoja vielä nimen perusteella tunnista, mutta asunki täällä metsässä :D

      Poista
    2. Se on ihan keskustan lähellä. :) Onko siulla kikkiä tms? Tai jtn ruotsin aupairryhmää whatsappissa tms?
      Ois kivaa pitää joku miitti jossain välissä, pääsis puhumaan suomea omanikäistenkin kanssa. :D

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)