sunnuntai 23. elokuuta 2015

turisti vauhdissa

Olin jo perjantaina päättänyt, että menen keskustaan. En tiennyt kenen kanssa näänkö yhden, kaksi vai kolme eri ihmistä vaiko en ketään. Lauantain-aamuna en kuitenkaan saanut ketään kiinni, tai melkein kukaan ei vastannut. Kysyin niin auppareilta kuin paikallisiltakin. No Lähdin kävelemään kohti täby centrumia ja roslagsbanaa kahdentoista jälkeen ja istuinkin jo rossissa tasan yksi. Matka roslagbananin asemalta tukholman keskustaan vie kaikenkaikkiaan vain noin 30 minuuttia, mikäli metro tulee juuri sopivasti. ELi ei mikään sietämätön matka. Kun kävelin asemalle sain viestiä eräältä suomalaiselta, joka pystyi tapaamaan vaikka heti. Näinkin hänet t-centraalissa (keskustassa), josta mentiin södermalmille ihmettelemään ja nauttimaan ihanasta säästä. Käveltiin kadulla, jolla oli tori pystyssä tai ainakin kojuja joka puolella. Oli mukava kävellä vähän keskustan ulkopuolella. Keskustassa ja vanhassa kaupungissa kun tuppaa olemaan niin paljon turisteja.
Siitä heti iltapäivästä näinkin taas suomi auppari kaveria ja suunnattiin Maxiin. Voin sanoa, että on mun mielestä ehdottomasti paras pikaruokala, jonka tiedän. Voittaa mäkin ym. 6-0 mennen tullen! Kaikki valmistetaan tilauksesta, jolloin menee hetki saada tilaus, mutta on tuoretta ja hyvää. Siellä on myös itsepalvelukassoja, joten voit tehdä tilauksen koneelta. Ihan huippu juttu mun mielestä! Otettiin ruuat mukaa ja mentii nautiskelemaan merenrannalle. Sen jälkeen käveltiikin siinä meren vierellä ja bongasin joutsenia. Täytyy sanoa, että kun ekaa kertaa livenä näin semmosii semi isoja joutsenen poikasia, oli ne aika rumia. Nyt ymmärrän ruman ankanpoikasen! Haha. Oli tosi kaunis ilta, ja oli parasta kävellä merenrannalla ja ihmetellä kaikkia laivoja, joissa jotkut jopa asuvat. Itsekin voisin asua vuoden laivassa, olisipa kokemus!



2 kommenttia:

  1. tosi upeita kuvia! Ja vitsi tää sun blogis on kyllä ihana ♥ Tykästyin tähän heti kun tänne tulin :)! Selkeet isot kuvat, kivan simppeli ulkoasu ja banneri sekä tykkään sun kirjoitustyylistä :)!

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! :)

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)