sunnuntai 2. elokuuta 2015

Viime hetken ajatuksia

Tässä jo ehdin miettimään, olenko edes lähdössä mihinkään. Perjantaina kirjoitin jo sähköpostia äidille, että mites se maanantai. Mutten saanut mitään vastausta ennenkuin nyt myöhään sunnuntai-iltapäivällä. Olisi mukava tietää etukäteen aikatauluja, jotta osaisi varautua ja suunnitella sen mukaan. Olen huomenna lähdössä perheen kanssa silja linella, joka lähtee satamasta viiden aikaan.
Perjantaina ehdin vielä nähdä vanhimpia serkkuja. Tilattiin pizzat läksiäisten kunniaksi, siemailtiin hieman shamppanjaa (seven upilla haha) ja poltetliin hieman vesipiippua. Oli muuten jännä kokemus. Sääkin suosio meitä. Sade ehti juuri loppua, kun pääsimme serkun luo ja istuskeltiinkin terassilla nauttimassa. Oli myös ihana nähdä serkun karvakuonoja (kissoja ja koiria) ennen lähtöä.



Nyt olisi edessä vielä viimeset pakkaamiset. Olen saanut rajattua kenkien ja mekkojen mukaanottoa, ettei matkalaukkua täyty vain niistä :D Lisäksi keksin, että voin laittaa tavaraa vielä yhteen käsilaukkuun ja laittaa sen roikkumaan matkalaukkuun. Näin saan vielä enemmän pakattua mukaan, kiitos laivan! Hieman jo valmiiksi kauhistuttaa, miten jaksan kantaa kaiken. Onneksi kävelyä ei suinkaan ole niin paljoa ja onneksi huoneeni sijaitsee alakerrassa! Jos saisin ottaa kissat ja siskon mukaan, en varmaan jäisi kaipaamaan paljon muuta. Kissojen ja siskon jättäminen tuntuu kaikista vaikeimmalta, etenkin kun kissoja ei voi Ruotsiin mukaan ottaa, jos tulee käymään. Onneksi olen ehtinyt viikonlopun aikana viettää perheen kanssa aikaa. Nyt lähden viimeiseksi yöksi kesäheilani luokse ja sammutan oman koneeni (joka vihdoin saatiin korjattua!) ja seuraavan kerran postausta tuleepi jälleen Tukholmasta.





6 kommenttia:

  1. Tosi paljon tsemppiä matkaan <3

    VastaaPoista
  2. Adele on niiin ison tytön näkönen tossa ku istuu <3<3


    VastaaPoista
  3. heippa Julia! löysin sun blogin sattumalta, ja aattelin kommentoida ja liittyä lukijaks, kun mäkin oon muuttamassa tällä viikolla Ruotsiin ja mulla kans suunnitelmissa au pairina oloa :)

    http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)