keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Turhautuminen

Taas kaikki vaan turhaututtaa.Elämä junnaa paikalla kirjaimellisesti kaikessa ja mun pää ei kestä jatkuvasti samanlaisia päiviä, viikkoja. Mä haluan tehdä asioita. Jotenkin odotan ihan hirvesäti, että nää 15 viimestä viikkoa menis ihan hurjaa vauhtia! Toisaalta kohtahan se stressi vasta alkaakin ja toivois, että aika menis hitaammin.. Mun pitäis jo alkaa hankkia kesätöitä, mutta oon löytänyt vasta yhden vaihtoehdon. Ens kuussa mun pitäis alkaa ettiä huonetta vuokrattavaks, jotta ehdin semmoisen ajoissa löytää. Mun pitäis käydä handelsbankenissa kysymässä, mitä me nordean kanssa voidaan vielä tehdä, että saan avattua sen tilin. 2 kuukautta sitten mä kerroin teille, että kävin vihdoin pankissa, josta lähetettiin joka lappu nordealla, joka niitten piti lähettää takas, jotta saan avattua tilin ym. No mitään ei oo vieläkään kuulunut... En ymmärrä mikä nordealla on mua vastaan, kun aiheuttaa vain ongelmia ja ennen kaikkie lisää turhaa stressiä!
Mutta täällä on ollut ihana sää. Kevät on ihan selvästi tulli! Jopa 6-8 astetta ollu auringon paisteessa. Mä niin rakastan kevättä! Saan tosi paljon energiaa auringosta ja välillä hyppelenkin täällä kuin duracell pupu :D

 

2 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia tosiaankin <3 Tännekin alkaa kevät pikkuhiljaa hiipimään - ainakin valoisuuden puolesta. Toivottavasti Nordea parantaa tapansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa - ja aurinko alkaa taas paistamaan lämpimästi! :)
   Sitä odotellessa...

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)