maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevättä rinnassa

Ensimmäinen yö oli katastorfi. Muistin jo viime kerrasta, että tämä koira on erittäin levoton, kun hänen ihmiset ovat poissa. Niinhän se tällä kertaakin meni. Päivä meni meillä hyvin. Mä kävin kaupassa hankkimassa kaikkea tarvittavaa valmiiksi, jotta sunnuntaina sain pitää kokonaan kotipäivän. Tiesin jo valmiiksi, etten tule nukkumaan ensimmäistä yötä. Koira herätti melkein joka tunti ja päästinkin sen varmaan neljästi yön aikana ulos.. Koko viikko on tullut nukuttua huonosti ja on ollut tosi kuollu olo. Sunnuntai oli ihan kuin krapula päivä ilman krapulaa. Nukuttiin iltapäivällä koiran kanssa päiväunet, mutten saanut kunnolla nukuttua, koska ulkona oli kamala myrskytuuli. Eli lyhyesti sanottuna koko sunnuntai meni koomaillen kotona rennosti.

Mä sain paketin tällä viikolla. Täti oli tuonut mulle vaatteita Suomessa käydessään ja nyt äiti lähetti ne mulle. Sen lisäksi sain vihdoin mun valokuvat, jotka oon aina unohtanut ottaa Suomesta mukaan. Enimmäkseenhän siellä on kuvia siskosta <3 Mutta rakastuin totaalisesti raidalliseen shoulders off paitaan. En aikasemmin oo ollu mikään raitojen ylin ystävä, mutta tästä tykkään kovasti! Ja vihdoinkin pääsin käyttämään taas viime syksynä ostettua hattua. Mites te, ootteko yhtään päähine-tyyppejä? Leikin vähän mun kameralla ja itselaukaisimella, jotta sain teille vähän asukuvia. Eka kuva otettu, kun aurinko paistoi, mutten saanut kunnollisia kuvia, joten muut ovat pilviseltä ajalta :D


Hattu - HM / paita - tädin vanha / hame - HM / kengät - skopunkten

4 kommenttia:

 1. Oon itekin miettiny tollasen hatun ostamista, mutta toistaseks ne on jääny vielä kauppaan ku en tiedä, tulisko sille kuitenkaan käyttöä. Ne kyllä kivasti piristää asua kuin asua ja toi sopii hyvin sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kokeilemaan miltä semmonen tuntuu päässä! :)
   Oon kyllä ihan samaa mieltä & kiitos :)

   Poista
 2. Oii, ihana asu <3 Ja harmi että koira on joka kerta niin levoton, mutta onneks sun ei päivällä tarvinut juuri mitään sitten jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :3 Niinpä ja onneksi jo seuraava yö meni paljon paremmin :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)