maanantai 2. marraskuuta 2015

Halloween

Olin koko perjantain ihan yksin, joten lauantaina ootin malttamattomana suomiaupparini Oonan saapumista. Aamupäivällä meikkasin itselleni ns. piru meikin. Puin punaisen mekon ja lainasin tyttöjen pirunsarvia. En juuri koskaan kulje niin vahvassa meikissä, joten hieman kuumotti kävellä kadulla, kun lähdin Oonaa bussipysäkille vastaan. Onneksi oli jo pimeää, kun Oona pääsi tulemaan :D Käytiin kaupassa, missä meillä meni tovi, kun yritimme etsiä taco-kuoria. No löytyihän ne lopulta! Tämä meidän ns. lähikauppa näsby parkissa kun ei ole mikään pieni "alepa"..
Meijän halloween meni oikeestaan aika lailla syödessä ja juodessa. Oltiin hommattu muutamat 7 prosentin siiderit ja juteltiin myöhään yöhön asti, kun ei maltettu mennä nukkumaan. Ootettiin myös koko ilta siltä varalta, jos naapurin laspet ois tullut karkki ja keppostelee, mutta ei nähty ketään tällä meidän tiellä, onneksi. Kaiken kaikkiaan oli kyllä tosi kiva ilta.
Koska ei oo tullu täällä nyt nukuttua niin paljoa, olin aivan kuollu eilisen krapulan jäljiltä. Nukuinpa melkeinpä kellon ympäri ja siksi olen ollut aivan koomassa tänään. Ei ollut energiaa tehdä paljon mitään. Olen katsellut ruudusta ohjelmia, käynyt koiran kanssa ulkona ja samalla nopeasti vähän kuvaillut ja kuunnellut musiikkia ja pelannut tabletilla. Katotaan, miten huominen arki taas luistaa nyt 1½ viikon loman jälkeen!



1 kommentti:

  1. tuntuu etten pääse noista koneista millään eroon :/ nojaa mutta kivasti oot kerenny kirjotella

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)