tiistai 24. marraskuuta 2015

Treffien täyteinen sunnuntai

Mä olin onnistunut buukamaan kahdet treffit peräkkäin sunnuntaille, jep kahdet!  Ensimmäisen kanssa olin kirjottanut muutaman viikon ja ja toisen kanssa melkein viikon. Melko uusia tuttavuuksia siis. Ensimmäisen tapasin vielä valoisaan aikaan vanhassa kaupungissa. Tarkotuksena oli käydä pyörimässä turistikaupoissa vertailemassa valikoimia ja hintoja muutamaa joululahjaa varten. Kun vanha kaupunki oli kierrelty niin käytiin metsästämässä apteekkia ja vitamiineja ja sinkkiä mulle. Mutta sinkki oli liian kallista mun kukkarolle molemmissa apteekeissa, joten päädyttiin ettimään sitä ruokakaupasta. Sinkkiä ei löytynyt, mutta monivitamiinit ja magnesium löys paikkansa mun laukusta. Etsintöjen lomassa meillä oli hauskaa. Molemmat oli puheliaita, joten hiljasta hetkeä ei juuri lainkaan tullut! Löysin muuten Ur&Pennistä matkalaturin alle kymmenellä eurolla (ilman alennusta yli 20 euroa), joten nyt ei tarvitse enää panikoida akun loppumista! Käytiin vielä lopuksi kuolaamassa Åhlenssissa (vähän kun stockmann) Snö of Swedenin koruja. Täytyy kyllä käydä koruostoksilla kun lompakko on saanut vähän täytettä! Mutta kaiken kaikkiaan kolme tuntia meni tosi nopeasti ja sitten olikin aika juosta seuraavan luo :D Toisen herran kanssa käytiin jossain kivassa kahvilassa, jonka nimeä en valitettavasti muista. Hän ei meinanut tuntea katuja tai kauppoja, vaikka on asunut Tukholmassa lähes koko ikänsä :D Joten minä peräti osasin suunnistaa ja tiesin paikkoja paremmin! Lopulta kellokin alkoi olemaan sen verran, että oli pakko lähteä kotia kohti, jotta pääsisi ajoissa sänkyyn (sunnuntain huono puoli).

Sain tietää, että joulukatu avataankin vasta tänä lauantaina, joten ei ihme, etten mitään katua ollut löytänytkään! :D Etin siis ihan turhaa hienoja valokatuja, mutta sainpahan silti napattua söpön kuvan!


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimeinen kuva! Ja tosi kiva, että sulla synkkasi kyseisten tyyppien kanssa ja on varmaan aika hauska tunne, kun pääsee "pätemään" tukholmalaiselle suunnistustaidoillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin <3 Onhan se, kun ennenhän se olin minä kuka ei tiennyt mistään mitään :D

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)