torstai 19. marraskuuta 2015

Joulutoiveita

Keskiviikkoiltat ovat viikon pahin hetki. Äiti juoksee jokaisen pojan harrastuksissa ja mä joudun hoitamaan iltaruuan ja nuorimman pojan sählyyn valmiiksi. Tytöt ei meinannut eilen pysyä paikallaan, vaan juoksivat koko ajan pois pöydästä ja toinen ei malttanut syödä ollenkaan, vaan riehu nuorimman veljensä kanssa. Jouduin nuorinta poikaa koko ajan muistuttamaan, että hänen pitää syödä, jotta ehtii pelamaan sählyä. Sen lisäksi, että tyttöjä ei meinaa saada pysymään pöydän ääressä, jouduin syöttämään toista (5v), jotta tämä söi, koska hän ei juurikaan ole kiinnostunut syömisestä. Nämä lapset syö harvoin lautasensa tyhjäksi..
Tänään tehtiin joululahjatoiveita. Tytöillä ei ollut juuri mitään toiveita valmiina, vaan he katsoivat lelukuvastoa ja valikoivat kasan leluja sieltä. Yllätyin oikeastaan kuinka lyhyt lista toisella tytöllä tuli! Ajattelin, että he haluavat jotain joka sivulta, muttei se ihan niin mennyt. Vilkaisin 9-vuotiaan pojan lahjalistaa, joka olisi arvoltaan noin 1000 euroa, siinä oli mm. iphone 6 suojakuorineen ja muistikortteineen. Perheessä on viisi lasta ja jos jokaisella olisi 1000 euron toivelistat niin tulisi kyllä aika kalliiksi yksi joulu! Ja toiseksi en tajua miksi pitäisi saada himokallis iphone, kun heillä on ipadit jolla he pelaavat, ja nuorimmat pojat käyttävät kännykkäänsä vain soittamiseen ja siihenkin harvemmin. Mulla on oikeastaan vain yksi lahjatoive; glitterin nahkahanskat, jotka oon jo vinkannut äidille aikaa sitten. Plussaa olisi jos parit halvat napakorut saisi crazy factorylta, mutta parasta tässä joulussa on, että pääsen kahdeksi viikoksi kotiin! <3 Saan viettää perheen kanssa joulua, rapsutella kisuja ja peuhata pienen siskoni kanssa, aivan parasta <3
 

2 kommenttia:

  1. oho mitä joululahjatoiveita ton ikäsellä! tai saahan sitä tietysti toivoa mut en usko että tulee saamaan. munkin perheessä on 4 lasta ja jos kaikille tulis jotain tollasta lahjaks ni kyllä täälläki yks joulu tulis aina tosi kalliiks... mut mäkin meen kaheks viikkoo Suomeen jouluna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en usko et kovin moni ostais iphonen 9-vuotiaalle, mutta rohkenen epäillä, että hän sen saa.. :D Oi ihan huippua! :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)