sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Shoppailupäivä

Lauantaina vietin ensimmäistä kertaa täällä ollessani shoppailu-päivää. Vaikkei mulla iso budjetti ollutkaan, matkaan tarttui löytöjä, joita oon ettiny jo pitkään. Parasta, että sain ne halvalla! Sain ostettua muutamat joululahjat ja koska olen muutaman myös itse tehnyt, ei jäänyt jäljelle enää kuin muutama pikku juttu ostettavaksi. Käytiin ensimmäiseksi eräässä halvassa kenkäliikkeessä, joka on nimeltään skopunkten. Siellä on usein tarjous "osta 2 saat halvemmasta parista -50%". Ja muutenkin siellä oli paljon kenkiä 30-40 eurolla ilman alennusta. Ostin tottakai kahdet kengät, kun toiset sai puoleen hintaan! Nyt sain hieman lämpimämmät talvikengät, ihanat bootsit. Voi sitä materialismionnellisuutta! Ja HMstä löysin mun pitkään metsästämän hatun melkein puolet halvemmalla, mitä muualta ostettuna, joten tottakai se lähti mukaan! Harmi vaan, että talvi lähestyy kovaa vauhtia ja sen käyttö jää vähemmälle tänä vuonna, kevättä odotellessa!
Shoppailun lomassa tuli nälkä, joten käytiin syömässä mun kantapaikassa soft bar&kök'ssä. Lauantai-iltana oli kuitenkin paljon porukkaa, mutta kyllä me pöytä ja ruuat kohtuu ajoissa saatiin! Kaiken kaikkiaan mulla oli tosi kiva lauantain, ihan superkivaa oli pitkästä aikaa!

 siskolle joululahja :)

Tukholman joulukatukin taidettiin avata nyt 21.11., mutta ei ehditty koskaan sinne kattomaan, koska aika kulu liian nopeesti. Valoja bongailin kuitenkin vanhassa kaupungissa, josta muutaman kuvan yritinkin napata. Yllätyin kuinka helposti pimeässäkin kuvat onnistuu!





6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia, noi ruskeet bootsit on ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiks ookin! Heti oli pakko napata mukaan :D

      Poista
  2. Ihania ostoksia ja vitsit noi kuvat pimeästä Tukholmasta on aivan ihania! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, pitää päästä ottamaan lisää kuvia pimeästä Tukholmasta :)

      Poista
  3. oi sä löysit sen hevosen sun siskolle! :) ja ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo löyty! :) Kävin mones liikkees ja ne näyyti musta oudoilt ja oli kalliinpii ku toi johon päädyin :D Kiitos :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)