perjantai 13. marraskuuta 2015

Draama-perjantai

Aupparina pahinta on ehkä se, ettet sä voi puuttua kasvatustapioihin. Lapset voi olla täysin pilalle hemmoteltuja ja niitä täytyy vaa kestää. Tänään toinen kaksosista taas näytti kuinka draamaqueen on. Tyttö ei kelpuuttanu mun kysnienlakkausta vaan alkoi huutamaan siitä. Seuraavaksi hän yritti itse ja lopulta päätyi poistamaan kynsilakkoja veden alla. Sanoin, ettei se onnistu vedellä ja hän sai itkupotkuraivarit. Voi sitä huudon määrää! Tyttö meinas heittää tuolin parit portaat alas, mutta sain sen onneksi estettyä. Huutoa kesti kaikenkaikkiaan yli 40 minuuttia. Sanoin, etten voi auttaa, jos hän raivoaa. Lopulta, kun hän oli hieman rauhoittunut, sain putsattua kynnet lakasta. Huono tuuli ei meinannut hänestä lähteä, peliä pelatessa meinasi nappulat kadota, kun niitä piti heitellä ympäriinsä.  Yritä siinä pysyä rauhallisena ja olla mukava toiselle. Onneksi loppuilta sujui rauhallisesti katsoen (k11) elokuvaa tyttöjen (5w) kanssa... Katsottiin se oikea Alice in the Wonderland. Ja sainhan mä pizzaa, vaikka luulin jääväni ilman, mutta mut muistettiin!
Kaikki pojat oli tänää diskossa, mutta nuorin poika tuli sieltä surullisena kotiin. Joku oli huijannut häneltä rahat, jota hämellä oli mukana n 12 euroa. Todella kurjaa tommonen, ja toivon, että asia selvitettäisiin maanantaina koulussa..
Tänään menen aikasin nukkumaan, sillä huomenna on herätys kello kahdeksan. Mulle se on tosi aikasta, koska yleensä viikonloppusin löhöön  sängyssä yhteentoista :D Suuntaan aikalailla  keskelle ei-mitään, mutta siitä lisää ensi kerralla!

4 kommenttia:

  1. Mä en kyllä kestäisi ollenkaan tota! Kun on näitä juttuja lukenut täältä sun blogista niin kyllä itteekin alkaa ärsyttää ja en vois kyllä pysyä rauhallisena ja kilttinä kun toinen alkaa raivoamaan noin pienestä asiasta.. Hatunnosto sulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha pakko pysyä rauhallisena ku eise huutaminenkaa auta :D Juu hän on hirman draamaqueen, totaa saa kestää melkei viikottai xd

      Poista
  2. Tuo on kyllä varmasti tosi rasittavaa, mutta propsit sulle että jaksat pysyä rauhallisena! Ja voi poikaa, toivottavasti hän saa rahansa takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se, mutta kasvattaapahan kärsivällisyyttä :D Niinpä, toivon samaa!

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)