torstai 1. lokakuuta 2015

touhu torstai

Nyt tais tähän väsymykseen löytyy syy. Nukun tyyliin aina yli 9 tunnin yöunet ja silti tuntuu, että tarvisin päikkärit ja oon koko päivän väsyny. No ongelmana on se että herään aina viimestää kuuden aikaa (en nyt ala kelloa silloin kattelemaan) ja sitten stressaan herätykseen, 7.20 asti, etten ehi enää nukku tai, että herätys ei herätä. Mulla on aina sama ongelma, kun tiiän, että luvassa on aikanen herätys. Tätä samaa rytmiä on jo jatkunu se melkein kaks kuukautta, luulis, että olis jo tottunu!
 Tää viikko on mennyt aika nopeasti, vaikken viikonloppu innolla odotakaa. Tänään mulla on ollu tosi rauhallinen päivä. Tytöt oli tutustumassa taas uuteen tarhaansa, jossa ne kohta alottaa, ja ne meni sieltä suoraan uimakouluun, joten en nähnyt heitä ennen puolta kuutta. Olin iltapäivän poikien kanssa yksin talossa ja mun ainoo tehtävä oli tyyliin lämmittää niille ruoka, jonka äiti oli aikasemmi käyny hakemassa. No se ruoka ei kyllä oikee maistunu kellekkään, varsinkaan valmislasagne. Torstaista on tullu niin harrastustentäyteinen päivä, ettei hostäiti ehi edes tekemään ruokaa. Tyttöjä en meinanut saada sitä ollenkaan syömään, kun tulivat, mutta eikös kaikki mene korvapuustin voimalla ;)
Sain tänää kanssa postia Suomesta ja Israelista. Suomesta tuli postilta ilmotus, että osoitteenmuutos on tallennettu mitälie. Koko kirje tuli mulle ruotsiks. Eikä mun edes ite tarvinnu mitää tehä. Mun osote oli jo vaihdettu samana päivänä kun sain mun ruotsalaisen henkilötunnuksen! Ja, jos vanhaa osostteeseen jotain menee, ni se menee vaan äidille, eli ei mitään hätää! Sitten sain paksumman kirjeen tädiltä Israelista, nimittäin sain sen vanhan paidan ja vähä israelilaisia karkkeja. Mulla on kummasti tädin vanhoja vaatteita kaapissa, kun ollaan samantyylisiä ja -kokosia haha. Tykkäsin paidasta kauheesti ja aionkin sen ensi viikolla yökerhoon laittaa, sitä odotellessa! 9 pävää vapaapäivään..


2 kommenttia:

  1. Hei omg noi alemmat karkkipötkylät näyttää ihan niiltä mitä pienenä aina laitettii niihin koneisiin o.o Ne oli niit muovisii millä oli vaik Aku Ankan pää ja ku sen avas ni sielt tuli aina yks karkki. Ehkä tajuut mitä tarkotan :D Toivottavasti saat parempiunisia öitä jatkossa, uni on tosi tärkeetä kuitenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha jooo, ne taitaa olla semmosii! :D Oon nähny niit täälki ja meinannu just ostaa semmose laitteen x)) Eiköhän tää tästä taas pikkuhiljaa, onneks on aina samat rutiinit :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)