torstai 29. lokakuuta 2015

Suomiloma

Lensin perjantai-iltana vihdoin Suomeen. Se oli täysin yllätys äidille. Saavuttiin isäpuolen kanssa puol kahdentoista aikoihi illalla ja mä vaan tupsahdin eteiseen. Äiti ei edes meinannut aluksi tajuta, että seison siinä! Siskokin oli hetki ennen meidän tuloa herännyt, joten sain nähdä hänet heti <3 Voi sitä hymyilyn ja naurun määrää! Eihän se sisko meinannut malttaa nukahtaa uudestaan yöllä enää.
Viikonlopun nautiskelin vain perheen ja sukulaisten seurasta. Lauantai-iltana oli meidän saunavuoro, joten mentiin äidin kanssa uimaan ja saunaan, taino minähän yksin polskin siellä altaassa, koska äidin mielestä vesi oli liian kylmää :D Sieltä kun päästiin takas kotiin, odottikin meitä eteisessä ja tätini, kummisetäni ja kaksosserkkuni. Siinä meni ilta pälättäessä ja juoruilemassa. Sunnuntaina me käytiin nopeasti mummon luona, jonne myös mun vanhin täti tuli nopeasti kääymään. Sain tädiltä pohjosmaalaisia Ruotsin-lippu karkkeja, mutta ne unohtu nyt Suomeen!
Maanantaina kävin mun kaverin luona katsomassa hänen uutta asuntoa ja viemässä pienen "tuparilahjan". Juteltiin niitä näitä, pelattiin party aliasta ja naurettiin paljon. Oli ihana nähdä piitkästä aikaa, kun ei me muutenkaan usein nähdä. Olin myös suunnitellut yllättäväni erään toisen ystäväni, koska tiesin, että hän on hieman hassu, joten häntä olisi helppo vedättää. Olin viikko ennen tuloani sanonut, että hänen täytyy olla vapaalla töiden jälkeen maanantaina. Hän oli varannut sen kalenteriin ja ihmetteli mitä mulla on mielessä. Sunnuntai-iltana kirjoitin, että tarviin apua hiusvärin löytämisessä, jotta äitini "voisi ostaa" sen mulla valmiiksi. Kaikki meni melkolailla täydestä ja kun hän töiden jälkeen käveli sellon prismaan (, jossa mä odotin hyllyn takana) ja oli ottamassa kuvaa mulle väristä juoksin säikäyttämään hänet. Oli hieman yllättynyt tyttö siinä! :D Ostin samalla prismasta 30 eurolla vähän fazerin suklaata, pandan lakuja ja irtonamuja.. Oltiin molemmat nälkäsiä, joten mentiin meidän perinteen mukaan heseen syömään ja juttelemaan niitä näitä. Oli aivan ihana päivä!
Tiistaina mun oli aika käydä läpi mun vanhoja tavaroita ja vaatteita. Heitin oikein urakalla uffaan vaatteita ja jotain sain tännekin mukaan. Muistin tärkeimmät; pipon, hanskat ja talvitakin! Mun vanhin serkku miehensä kanssa käväisi kanssa nopeasti meillä, joten sain vähän nähdä häntäkin <3 Muuten tiistain oli aika rauhallinen päivä. Illan olin siskoni lapsenvahtina ja me istuttiin lattialla touhuumassa leluilla <3 Lopuksi hän nukahti mun kainaloon, kun olin nukuttamassa häntä.
Keskiviikkona, viimesenä päivänä, käytiin äidin ja siskon kanssa sellossa viime hetken ostoksilla ja syömässä ja nautiskelemassa starbucksissa. Isäpuoli haki meidät sieltä ja lähdettiin ajamaan kohti lentokenttää. Hostäiti ei pystynyt edes hakemaan mua lentokentältä, mutta onneks mun kaveri tuolta metsästä (55km tukholmasta) tuli hakemaan mua ja ajo ihan kotiin asti.

Ps. mua voi seurata snapchatissa beautifulbomb96, päivittelen my storya silloin tällöin :)

 kollaasi puhelinkuvista, mun päivät yhessä kuvassa :D

4 kommenttia:

  1. Voi rakas, oli ihana nähdä vaikka pikanen visiitti olikin <3 seuraavan kerran kun tuut niin käydään jossain vaikke yhellä ! ;) <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja voin vaan kuvitella sen jälleennäkemisen riemun <3

    VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)