sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Työntäyteinen viikonloppu

Lauantaina mulla oli herätys puoli yhdeksältä. Koska en malttanu mennä ajoissa nukkumaan kostautu se heti aamusta.. Olin yheksästä kolmeen yksin lasten kanssa. Yksi pojista oli jalkapallo-ottelussaan ja tuli kotiin vasta vähän ennen yhtä. Olin aivan koomassa ja kävelin varmaan kuin eläväkuollut zombie. Otinkin pikkupäikkärit sillä aikaa kun nuorimmat pelas wiitä. Samalla nautin myös lauantain karkkipäivän niin sanottuja työsuhde-etuja haha. Sain myös pelata tyttöjen kanssa jonkinnäköistä barbipeliä. Kun hostäiti viimein tuli kotiin, suuntasin heti päikkäreille. Päikkäreiden jälkeen päätinkin mennä valokuvaamaa. Tavoitteena oli saada syksykuvia, mutta joka paikka on yhä täysin vihreä, joten pitänee kokeilla vähän myöhemmin. Kävin kuvailemassa näsbyparkissa ja näsbyn "linnassa". Linnaa nähnykään, nyt puhutaankin ehkä enemmän kartanosta. Sen historia ylettyy 1300-luvulle, jolloin se olikin vielä Upsalassa. Nykyään se toimii ravintolana, hotellina ja juhlapaikkana. Siellä on aivan ihana ympäristö, enkä ole ehtinyt edes kaikkea vielä tutkia! Muunmuassa kartanon takana on aivan ihana ja kaunis puutarha, johon täytyy vielä ehtiä tutustua! Viihdyin ulkona sen puolitoista tuntia ja sen jälkeen koomailinkin koko illan vain elämään parissa.
Sunnuntaikin oli yhtä koomailua. Olin lasten kanssa 10-18. Välillä kävin huoneessani hengähtämässä. Katsottiin lastenohjelmia nuorimpien kanssa, syötiin itse tehtyä limppua (tai siis lapset), askarreltiin omintakeisia lennokkeja ja muu aika menikin sitten lähinnä sohvalla koomailessa ja tunteja laskiessa, mutta päivä päätty mukavasti pizzaan. Kaiken kaikkiaan melko rauhallinen päivä onneksi. Ainiin, mun tänne saapumisesta on jo tasan kaks kuukautta!

Kysymyksiä voit heittää tänne.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan suhteellisen rennolta viikonlopulta, vaikka töitä olikin ja hyvä niin - vilskettä ois voinu olla vielä enemmänkin. Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks lapset oli melko rauhallisia ja tyytyväisiä kun sain karkkia :D Kiitos :)

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)