perjantai 25. joulukuuta 2015

joulutunnelmia

Meillä oli aika rauhallinen ja tunnelmallinen joulu. Aamulla heräsin yhdeksän aikaa ja siskoni leikki tyytyväisenä olohuoneessa. Hän sai heti avata mun lahjan (dalarhäst pehmolelu), mutta paketin avaaminen ei vielä oikein kiinnostanu, lahjanaru oli kivempi juttu :D Yhdentoista aikaan syötiin riisipuuro ja alettiin valmistautumaan. Me lähdettiin tädilleni Porvooseen joulunviettoon. 
Porvoossa meitä odotti tätini, serkkuni, kummisetäni, mummoni ja kummisetäni vanhemmat (= puolet suvustani haha). Muut söi perinteistä joulu ruokaa kinkkua, kalkkunaa, laatikoita, graavilohta jne., mutta onneksi mun ihana äiti paistoi mulle lohta, jota sainkin ihan riittävästi! Tavallinen jouluruoka ei oo ihan mun juttu, mutta kyllä mä muutaman haarukallisen porkkanalaatikkoa pystyn syömään. Ite en myöskään tykkää pipareista ollenkaan, oonko ainoa? Jälkkäriks meillä oli luumurahkaa ja kuivakakkuja. Ruokailun ja pienen hengähdystauon jälkeen lähdettiin pihalla sijaitsevaan atelijeehen (enosaakirjoittaa), jossa meitä odotti kuusi lahjoineen. Yllättävän monta lahjaa sain, odotin korkeintaan kolmea neljää pakettia, mutta kyllä niitä hieman tuli. Sain käytännöllisiä lahjoja, kuten huomiovalon (koska aina hukkaan heijastimet), vitamiineja, sukkia, kosmetiikkaa, Eric Saaden kalenterin (parasparas <3), suihkusaippuoita ja paljon suklaata (pätkis, fazerin jogurttisuklaa ja geisha). Se siitä herkuttomasta helmikuusta, mulla on laatikollinen suklaata ja lakua, ja ne ei mene kuukaudessa! :D Nyt on taas suomivarastot täytetty ;D 
Lahjojen jälkeen nautittiin vähän juustoja ja glögiä. Mulle riitti mun lemppari ananasjuusto (suosittelen), mutta muutamaa vähän vahvempaa kai kermajuustoa maistoin ja kyllä tykkäsin. Ehkä musta siis vielä joskus aikuinen tulee,  vaikkei homejuusto vieläkään mene ;) Kaiken kaikkiaan ihana joulu, vaikka tänään vain otetaan rennosti kotona perheen kesken ja syödään hyvin. Ihanaa joulua kaikille!


 

2 kommenttia:

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)