maanantai 14. joulukuuta 2015

pikkujoulut & koomapäivä

Mulla oli vauhdikas viikonloppu tai oikeastaan lauantai. Alunperin mun piti vahtia lapsia yhteen, mutta poika sairastui eikä päässytkään osallistumaan jalkapallomatsiinsa, joten mä sain rauhallisen vapaan aamupäivän. Soitin nordeaan ja jonotinkin turhaan melkein puolituntia. Siitä sitten aloin valmistella itseni juhlakuntoon. Nähtiin suomiaupparin Oonan kanssa kaupungilla kahen aikaan. Oona osti mulle uudet nahkahanskat, vaikken ollutkaan vielä saanut mun pankkiasioita kuntoon. Ei löytynyt täysin samoja valitettavaati, mutta ainakin samantapaiset! Käytiin sitten vielä etsimässä joululahjaa jostain scifi kaupasta, jonne mä hänet onnistuinkin hukkaamaan.. :D
Hetki pyörittiin vielä vanhassa kaupungissa ja lähdettiin Oonan luo heittämään ylimääräiset tavarat. Mä oon ihan rakastunut italialaiseen pizzeriaan il fornoon, joka sijaitsee vasastanissa. Olihan mun pakko Oonakin sinne viedä ja hän kyllä tykkäs! Itse oon niin rakastunut yhteen pizzaan, etten uskalla muita edes kokeilla haha. Pizzan jälkeen lähdettiin meidän suomitytön luo etkoille, josta sitten myöhemmin suunattiin baariin. Tämä baarireissu tuotti pienen pettymyksen. Siellä oli lähinnä juuri parikymppisiä eikä ketään kiinnostavan oloista. Tanssilattiakin oli pitkään ihan tyhjillään.
Sunnuntai olikin aika koomapäivä. Menin tapailemani miehen luoksi yöksi enkä meinannut malttaa nukkumaan mennä ennen puolta kuutta..siinä tuli sitten reilun neljän tunnin yöunet ja sängystäkin pääsin ylös vasta kolmen jälkeen. Uutta tuttavuutta tein lussebullen kanssa eli sahramipullan, jota paljon syödään lucia viikonloppuna. Maku oli hieman omituinen, mutta kyllä se oli ihan syötävää. Krapulassa maistuu kuitenkin paremmin rasvainen mättöruoka, joten käytiin mäkkärissä, josta suuntasin pussi kädessä kotiin. Oli hauska viikonloppu, mutta nyt on luvassa vielä kivempi, sillä lento Helsinkiin lähtee sunnuntai aamupäivällä!


4 kommenttia:

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)