sunnuntai 20. joulukuuta 2015

materialismi onnellisuus ja Suomi

Eilen ostin ekaa kertaa itse työlläni ansaituilla rahoilla uuden puhelimen ja voi sitä onnen määrää! Mun piti alunperin ostaa se vuoden vaihteen jälkeen, mutta totesin, ettei se hinta silloinkaa vielä laske, joten miksikäs odottaa. meni vajaa 200 kruunua budjetin yli, muttei se nyt maailmaa kaada.
Hipsin siis eilen jo ennen kymmentä talosta ja suuntasin metsään ystäväni luo, josta siinä matkalla käytiin puhelinkaupoilla. Ajattelin etukäteen, että lauantai tulee kulumaan tooosi hitaasti, koska odotan vain sunnuntaita, mutta kyllä se aika nopeasti silti menikin. Meillä oli rauhallinen ja mukava päivä, josta puolet meni uuden puhelimen kanssa leikkiessä, hupsis.
Tänään oli herätys kahdeksalta ja ennen yhdeksää lähettiin ajamaan kohti Arlandaa. Matka kesti reilu tunnin sieltä ja meinas iskeä paniikki lähtöselvityksen jälkeen kun en taaskaan meinannut löytää sitä oikee paikkaa, johon laukku heittää ruumaan :D Mutta mä osasin ja pärjäsin yksin ja olin ajoissa. Lento kesti taas se 45 minuuttia, joka meni hujauksessa. Voi  itä ilon määrää kun nähtiin siskon kanssa Helsinki-Vantaalla. Toinen oli niin iloinen ja vain nauroi koko automatkan <3 Nyt on väsynyt mutta onnellinen fiilis <3

Ps. mua voi seurata snapissa nimellä beautifulbomb96

 

2 kommenttia:

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)