tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuu

Ja näin se joulukalenterin ensimmäinen luukku avautui. Tosin ei mulla, koska en tänä vuonna omista yhtäkään joulukalenteria, joka on ihan hassua. Mutta enää 19 päivää kotiin <3 Lapset avas joulukalenterit innoissaan tänään. Niitähän on peräti kolme jokaisella; yksi kuvakalenteri, yksi suklaakalenteri ja yksi äidin tekemä, josta he saavat joka päivän pussin, joka sisältää pieniä leluja ja juttuja. Itse olisin halunnut marssuklaa-kalenterin. Olisi ainakin joka päivä tekosyy syödä suklaata :D Onko teillä jonkilaista joulukalenteria?


Sunnuntai-iltana lähdin 10 minuutin varotusajalla keskustaan. Mulle on tullut yhteydenottoja blogin kautta toisilta auppareilta ja nyt tapasin jälleen yhden. Aupparina vaan yksinkertasesti tarvitsee toisen aupparin vertaistukea. Se kun toinen oikeesti ymmärtää mitä tarkoittaa ja mitä kokee.
Mutta tosiaan Tukholman keskustassa on mieletön määrä erilaisia jouluvaloja kaikkialla ja kaduilla menee niin sanottu "valokävely", jonka varrella voi samalla bongailla erilaisia valohässäköitä. Hirvet oon bongannu, mutta yritettiin ettii enkeleitä, mutta ei löydetty niitä tai sitten eivaan osattu lukea karttaa. Mutta varmaan Tukholman isoin joulukuusi tuli bongattua! Ja aion vielä löytää ne enkelit ennen kuin käväisen Suomessa ja joulu loppuu..
Kokeilin vielä kaupan irtosalaatti valikoimaa (vai miksikä sitä kutsutaan), joka on varmaan kolme kertaa suurempi ja hygienisempi kuin Suomen mm k-kaupoissa :D Sen verran hyvää oli, että voi olla että osa palkasta tästä lähtien hupenee salaattibaariin.. Rakastan Ruotsin kaupoissa sitä, kun ei tarvitse itse punnita mitään, kiikutat kaikki vaan kassalle suoraan.4 kommenttia:

 1. kyllä me vielä ne enkelivalot löydetään :D oli ihana nähä ♥

  VastaaPoista
 2. Meiän äiti osti mulle joulukalenterin ja sunnuntaina sovittiin yhdessä, että ollaan aatonaattoon asti syömättä karkkia ollenkaan :DDD ja tän lisäks isäpuoli kiikutti eilen Juhlapöydän konvehteja kotiin kun kävi Siwassa eikä tiennyt meidän karkkilakosta... Mutta lakko pitää! :D saapa sitten jouluna syödä hyvällä omallatunnolla suklaata ja muita herkkuja kun on ollu vähän päälle kolme viikkoa kokonaan ilman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eiii :D Niinpä, kyllä maistuukin paaljon paremmalta kun on ollut hetken ilman!

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)