torstai 12. toukokuuta 2016

Rantakuvailua

Otettiin nää kuvat, kun oltiin Sinin kanssa kuvaamassa Saltsjöbadenissa. Oli tosi lämmin päivä, mutta otin riskin ja pukeuduin koko mustaan. Rakastan lämpimiä päivä, koska oon ihan mekkoihminen ja hei kyllä meillä pätkilläkin voi olla maksimekko! Jee.
Mä oon maanantaista lähtien pakkaillu vähän kamoja, jottei kaikki jää viime tinkaan. Mulla on valitettavasti vain yksi matkalaukku, johon mahtui ehkä kaksi kolmasosaa vaatteista. Kaapista löytyy vielä jonkun verran vaatteita ja ihan liikaa kenkiä. Sen lisäksi lipasto on täynnä kaikenlaista tilperhööriä. En tuu saamaan muutettua kaikkea kerralla. Nyt jo matkalaukku ja 3 kassia täynnä ja lisää tulee. Huonopuoli, että kun julkisilla joutuu muuttamaan ja yhteen suuntaan kestää yli tunti.. En odota yhtään sitä päivää!
Mulla oli eilen pitkästäaikaa ilta töitä ja jouduin nukuttamaan tytöt. Oli kamala myrskytuuli ja vaikka sisällä oli tosi lämmin, oli pakko laittaa ikkunat kii, jotta tytöt pystyivät nukkumaan. Tytöillä oli vaikeuksia nukahtaa ja yksi tokaisi, että kun mä en ole enää heidän lapsenvahtina, tulee heille joku joka ei osaa ruotsia ja on niin kovin raskasta opettaa ruotsia sille. Ja vielä perään jäisitpä sä tänne. Sanoin, ettei heidän semmoisia tarvitse vielä murehtia. Toivottavasti hostmamma löytää pian seuraavan aupairin. Ja tytöt kun ei edes tiedä, etten mä enää ole heidän lapsenvahti ensi viikon jälkeen, vaikka tovin joudun vielä täällä asumaan.

pääkoru - glitter / aurinkolasit, takki, mekko, vyö - HM

2 kommenttia:

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)