maanantai 16. toukokuuta 2016

mall of scandinavian

Lauantaina tuli käytyä Pohjoismaiden isoimmassa kauppakeskuksessa, mall of scandinaviassa. Oli muuten iso paikka, mutta onneks mulla oli siellä hyvä opas, Sini ;) Eipä eksytty kertaakaan. Minähän eksyn jo suuressa sekavassa Täby C:ssä, vaikka siellä pari kertaa on tullut käytyä :D
Mä hillitsin shoppailuintoani ja mukaan tarttui pari peruspaitaa, kuivashamapoo, vanulappuja ja alusvaatteita. Kävin myös ruokakaupassa kattomassa hintoja parista ruoka-aineesta, niin osaan sitten luoda paremmin kesän budjettia. Ja löysin kerrankin kohtuuhintaisia irtareita elikäs perus 7,99€/kg. Jes! Ja koska siellä oli niin pieniä söpöjä pusseja oli pakko ottaa vähän! Tähän pieneen pussiin mahtuu varmaan korkeintaan se 300grammaa, joka on aika kätevä ei tule ostettua niin paljoa! Pitänee taas viikonloppuna käydä hakemassa vähän irtareita :D Voin kyllä suositella mall of scandinaviaa, sieltä löytyy kaikkea joka lähtöön ja plussana ilmainen wifi ja puhelimen latausmahdollisuus!
Euroviisutkin tuli katottua, vaikka meinasin nukahtaa kesken :D Heti kun voittaja oli selvillä, sammutin teeveen ja laitoin pään tyynyyn. Mielenkiintoinen kappale voitti, mutta ei se laulaja kovin hyvä musta ollut.. Ja se, että Australia taas mukana.. Hei tuleeko seraavaks vielä jenkit ja kiinalaiset mukaan? Kerta oli kiva, jatkuva osallistuminen ei. Tää on kuitenkin Eurooppaa yhdistävä kisa, jolla on pitkät perinteen. Ja mun mielestä perinteistä pitää pitää kiinni.

Vaihdoin muuten blogin nimen ja bannerin, mitäs tykkäätte?

HM 99kr
HM 99kr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)