lauantai 12. syyskuuta 2015

Pientä shoppailua

Vieläkin tuntuu tosi yksinäiseltä, vaikka oon ollu täällä jo puoltoista kuukautta. Kaikki mukavat ihmiset, keiden kanssa juttelen, poistaa mut ja kukaan oikee haluu nähä mua. Oon mukana erilaisissa ryhmissä, sivustoissa ja mulla on erilaisia appeja puhelimessa. Siltikään ketään ei tunnu kiinnostavan minä. Haluisin vaan tavata uusia tuttavuuksia ja kokea kaikkea uutta. En aio luovuttaa, mutta kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa vaipumaan epätoivoon.

Tänään olin lähdössä taas yksin kaupungille, kun kukaan ei voinu olla  tai edes vastannut. Onneksi edes mun tukholmalainen kaveri oli kaupungilla, joten sain sentään seuraa. Suuntasin ensimmäisenä apteekkiin, josta nappasinkin c-vitamiinit mukaan, jos vaikka taltuttais tän flunssan lopullisesti sen voimin! Kaupungilla oli ihmisiä ja vilinää. Oli puolimaratonia ja mielenosoitusta. Teitä oli suljettu ja saikin kierellä sieltä täältä, jotta pääsi paikasta A paikkaan B :D Onneksi oli kiva sää ja ihanan lämmin. Kävin kaupassa ostamassa vähän liikaa suklaata täydentääkseni herkkuvaraston. Saahan sitä lohduttautua suklaalla, jotta pääsee tästä flunssasta eikö niin? Mun piti oikeestaan vaan käydä ettiä huivia ja pipoa kylmenevään syksyyn (tyhmänä unohdin ne Suomeen..), mutta glitteristä löytykin kiva pikkunen laukku, joka oli sitten pakko napata mukaan. Jäädyin hieman kassalla. Puhelias nainen kysy maksanko kortilla (kort) vaiko käteisellä (kontant). Olin vähän, että apua, mutta sitten kaveri tokaisi, että kontant eli käteisellä. Myyjä höpötti paljon ja ujutti mut mukaan johonkin, en tiedä mihin nimeni ja sähköpostini pistin edes haha. Kysyi olenko jäsen, no nyt näköjään olen! Tästä laukusta innostuneena aloin suunnittelemaan baarireissua ensi viikonlopulle, katsotaan onnistuuko suunnitelma. Oon myös ihmetelly eikö Ruotsissa oo tigerii, mutta täällä sen nimi onkin tgr, koska on joku vaatekauppa, jonka nimi on jo tiger. Innoissani käväisin siellä ja ostin itselleni siirto henna-tatuointeja!
 Huomenna näen yhtä suomalaista kahvittelun merkeissä, joten onneksi mulla on seuraa huomiselle. Josko vaikka löytäisin sen mun huivin! 

4 kommenttia:

 1. Harmi, että susta tuntuu yksinäiseltä. Toivottavasti tutustut etenkin niihin ruotsalaisiin, joita koko maa on täysi :) & suklaa on parannuskeino kaikkeen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sitä tällä hetkellä enemmän kuin muuta.. :) kyllä suklaalla päästään tästä yli ;D

   Poista
 2. Hei! Vitsi oon tuskaillu täällä ton yksinäisyyden kanssa kans ihan sikana! Tuntuu et ihan mahdoton tutustua kehenkään, ja suomalaiset kaverit opiskelee täällä niin eivät ehdi hirveesti treffailee! :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, kohta 2kk takana ja ehtiny nähä niin vähän porukkaa, vaik oon yrittäny vaikka ja mitä..

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)