maanantai 14. syyskuuta 2015

Innolla kohti tulevaa

Näin eilen yhtä tuttua suomalaista. Meijän piti eka nähä täällä Täbyssä, mutta päädyinkin kaupungille, koska se oliki yönsä kotona. Käytiin taas syömässä samassa ravintolassa, jossa aina oon. Paitsi, että tällä kertaa pizza oli pieni pettymys, nimittäin siinä oli yhtä paksu kerros juustoa kuin mitä pohja oli. Eli pikkasen liikaa :D Lisäks meillä oli tosi tympee tarjoilijatar ja palvelu oli hidasta. Mutta onneks seura oli hyvää.
Meillä oli taas vaikeuksia liikkua keskustassa, koska siellä oli joku urheilutapahtuma ja poliiseja ja aidattuja alueita joka puolella. Onneks ehittii nopee tigeriin, ennenku se suljettii. Meitä luultiin vaihteeks tyylii turisteiks, koska myyjä sano meille enkuks, että suljetaan 10 minuutin pääst. Naureskeltiin siinä, etteihän suomalaiset oo koskaa kuulukaan ruotsia ;) Ja mä tosiaan löysin mun huivini! Tigeristä neljällä eurolla. Sit mukaan tarttu vielä lisää henna tatuointeja, joihin oon ihan hurahtanu hehe. Juteltiin alustavasti lauantaista ja ollaan menossa johonkin kivaan yökerhoon lauantaina. Sitä odotellessa! Vihdoinkin on taas hyvä fiilis ja oikeesti ootan tulevaa viikkoa. Nyt jaksaa taas hetken noita oikuttelevia lapsosia! Onneks aamukiukut oli aika pientä ja sain toiselta tytöltä halin, ennenku se lähti tarhaan.
2 kommenttia:

 1. oi vitsi vähänkö kivannäköisiä noi tatskat! :)

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Parasta niissä on se, että ne saa laitettua niin nopeesti ja myös poistettua huomaamattomasti :) 10kr arkki eli noin euron ;)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)