sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kotiutumista & ale löytöjä

Mun Suomiloma oli aika epäonninen. Olin nimittäin yli puolet ajasta kipeenä.. Eiköhän mullekin tarttunut flunssa juuri jouluksi, kun mulla olisi alkanut vapaat. Tein siis töitä etänä ensimmäisen viikon, enkä siksi ehtiynt viettää perheen kanssa niin paljon aikaa kun olisin tahtonut. Melkein koko perhe sairastele koko joulun ja loppu vuoden. Onneksi saatiin lopulta nuha taltutettua!
29. päivä sain vieraan Ruotsista ja näinpä käytiin 30. päivä vähän Helsingissä pyörähtämässä. Kierreltiin kansallismuseossa ja kierreltiin keskustassa ja nautittiin hyvästä ruuasta Amarillosta. Oli ihan huippu päivä ja oli myöh huippu uusivuosi, vaikka ihan kotona vietettiinkin. Kilisteltiin tottakai mun lempi skumpalla, passionmakuisella envyllä, jonka raahasin Ruotsista asti, jotta säästin kaksi euroa :D

Mun tuurilla lento oli myöhässä takaisin tultaessa, jonka takia jäi yöunet vähäisiksi ja töiden aloittaminen tuntui taas raskaalta. Onneksi tää viikko oli aika hiljasta töissä, joten se helpotti palaamista. Ja työviikkokin jäi vain kolmepäiväiseksi kiitos loppiaisen!
Käytiin nimittäin perjantaina pienellä shoppailukieroksella Oonan kanssa. Mulla tarttui mukaan vähän vahingossa yksi ihana pehmoinen viltti zara homesta. En olis koskaan uskonut maksavani melkein 30 euroa yhdestä pienestä viltistä, mutta hup se oli kuin rakkautta ensi silmäyksellä :D 
Löysinhän mä myös kivat mustat korolliset saappaat ja ostin samalla ensimmäistä kertaa kengän pohjalliset! Ja oli muuten huippu sijoitus! parilla eurolla pystyn taata, ettei kengät ole liian isot ja niissä on mukava kävellä. Mulla kun on 35 jalka, mutta korollisia kenkiä/saapikkaita löytyy vain koossa 36. Mutta, kun laitan pohjalliset, kengät istuu tosi paljon paremmin jalkaan! Aion kyllä jatkossakin satsata kengänpohjallisiin! 

En tiiä oonko mä nyt virallisesti aikuinen, kun mun materialismi onnellisuus käsittää lämpimän viltin ja uudet lakanat :D Kävin taas bongaamassa viikonloppuna lakanat miosta alennuksesta ja vielä mun nimiset, joten nyt kelpaa!
Ensi viikko olisi vielä töitä jäljellä ja sitten mulla alkaakin opiskelut! Mulla kävi tuuri, että vain yksi kirja neljästä on englanniks, joten luulen pärjääväni hyvin! Mutta saatte kuulla sitten lisää mun opiskelusta ensi kuussa.

Zara home alennuksessa 259kr
Mio alennuksessa 129krEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)