tiistai 20. joulukuuta 2016

Vuosi 2016

Tää vuosi on ollut ehdottomasti se kasvattavin vuosi, vaikka sitä kasvua jo viime vuonnakin hurjasti tapahtui. Tää vuosi tai ainakin syksy on ollu rankin vuoden 2009 jälkeen. Voin näin vuoden jälkeen todeta, että olin ensimmäiset 9 kuukautta ellen 10 ihan hukassa. Kesä ja syksy akselilla tapahtui paljon ikväiä asioita. En päässyt kouluun, sain elämäni ensimmäiset potkut, mua väärinkäsitettiin ja lähesein ihmisen vakava sairastuminen vahvisti kyllä ihan pirusti. Ja vaikka tarvitsinkin apua pohjalta nousemisessa mä pärjäsin kuitenkin ite.
Tänä vuonna tapahtui isoja asioita ja muutoksia ja monia toiveita toteutui. Mä sain etsittyä katon pään päälleni. Sain ensimmäisen oikean (kesä)työpaikan. Löysin ihanan, kiltin ja luotettavan ihmisen, josta sain tosi paljon tukea, joka auttoi jaksamaan. Mä muutin toisen nimeni vihdoinkin, mistä oli haaveillut jo ala-asteaikana. Lopulta sain vielä työpaikan keskustasta, joka oli pienehkö salainen haaveeni. Ja vielä loppu vuotena iloisena yllätyksenä sain tiedon, että pääsin Tukholman yliopistoon.
Viimesen kuukauden oon ollut onnellinen pitkästä aikaa. Oon ollut tosi tosi äsynyt univajeen takia, mutta silti yllättävän hyvällä tuulella. Yleensä oon kamala ämmä väsyneenä. En uskalla myöntää itelleni, että oon onnellinen, kun pelkään että matto vedetään taas jalkojen alta..

Oon nyt ollu 4 päivää Suomessa ja melkei jo valmis kotiin :D Mua ei kyllä enää pysyvästi Suomeen saa, vaikka karjalanpiirakoita ja hesburgeria kaipaankin! Ensi viikolla mulla tulee vieras Ruotsista tänne meille, enkä malttais enää oottaa 9 päivää! Tää viikko menee töitä tehden etänä, mutta onneks torstaina on lyhyempi päivä ja pääsen kaverin kanssa kahville! Mukavaa loppuvuotta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Jospa vuosi 2017 ois hieman helpompi sullekin! Itsellänikin viime vuoden alku oli tosi raskas ja paljon ikäviä juttuja tapahtui, mut onneksi pohjalta pääsee takaisin ylös ja ne vaikeudet vahvistaa :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ainakin se on alkanut hyvin :)
   Se mikä ei tapa vahvistaa pätee kyllä niin tässä :) toivottavasti tää vuosi olis meidän vuosi!

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)