maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuulumisia

Oon asunu täällä Sollentunassa alle viikon verran, mutta tuntuu pidemmältä! On ollut aika kiirettä joka päivä muuton jälkeen. Torstaina mulla piti olla vapaa päivä ja suunitelmissa oli käydä ostamassa vaalenpunainen viltti päiväpeitoksi ja muutenkin purkaa tavaroita. No seitsemältä sain puhelun töistä,että mua tarvittaisiin. Tottakai lähdin, ei ole varaa kieltäytyä töistä. Se päivä olikin mun ensimmäinen kunnon työvuoro ja oli hieman kaaosta. Pääsin konttorille yhdeksäksi, ja kaikki pyörät oli jo otettu joten jouduin kävelemään jalan. Olin väsynyt, stressaantunut ja myöhässä. En ehtinyt edes pitää lounastaukoa. Lopulta jouduin soittamaan kollegat apuun ja mut lähetettiin kotiin. EIkä epäonni siihen loppunut.. Junat ei kulkenut, vaan oli 2 tuntia myöhässä.. No keksinpä ottaa metron Kistaan ja sieltä bussin, mutta bussi oli juuttunut ruuhkaan. Kaiken kaikkiaan koti matkaan meni yli 2 ja puoli tuntia kun normaalisti menee noin 45 minuuttia.
 Perjantaina vietin mun 20-vuotispäivää. Tosin mulla oli aamuvuoro. Päivä meni hyvin ja pääsin lähtemään ajoissa. Tulin kotiin suoraan päikkäreille ja suihkuun :D Sitten aloin valmistautumaan iltaan. Aloitin tosin iltaa yksin pubissa, kun kaveri oli myöhässä. Suunnattiin pubista Tukholman isoimpaan yökerhoon, colosseumiin. Voin vain sanoa, että olipa ilta! Ja kaikki päättyi siihen, kun jouduin odottamaan yksin keskustassa junaa melkein 2 tuntia.. Ensimmäinen juna kotiinpäin nimittäin lähti vasta viiden jälkeen. Tuli valvottua kaiken kaikkiaan 25 tuntia ja siltä tuntuikin lauantaina.
Eilen sunnuntaina olin töissä aamulla. Oli tosi rauhallinen päivä. Istuin tunnin juttelemassa yhden asiakkaan kanssa kun ei oikein ollut mitään tekemistä. Mutta meillä oli oikein mukavaa ja mä nini rakastan mun työtä, vaikken sitä koko elämää haluaisi tehdäkään. Töiden jälkeen suuntasin yhen ruotsalaisen luo, joka oli juuri palannut Australiasta. Mulla on aina niin hauskaa hänen seurassaan ja ihan mahtavaa, että oon saanut tutustua häneen! Nyt mulla on pahimmassa tapauksessa torstaisin vapaata, mutta tänään juhlitaan Ruotsin kansallispäivää ja aion mennä kaupunkiin ihmettelemään sitä!

2 kommenttia:

 1. Ekaks täytyy samoa, että ompa sulla kiva blogi! Kirjoitat jotenkin tosi ihanan rennolla tyylillä.. :) Mä ainakin kuulisin mielelläni paljon lisää sun Ruotsin elämästä :)

  ♡ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla! :)
   Saat kuulla jatkossakin, kunhan kiireet helpottaa :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)