tiistai 28. kesäkuuta 2016

Keskikesä ohitettu

Juhannus tuli ja meni. Enpä sitä ihan perinteisesti ruotsalaisittain päässyt viettämään, niinkuin toivoin. Ensin näytti ja vaikutti kovin yksinäiseltä. Mutta mulla olikin hauskin juhannus pitkään aikaan. Pääsin seikkailemaan uudella bussilla alueelle, jossa en ollut koskaan aikasemmin käynyt. Sain tutustua uuteen ihmiseen ja mulla oli hauskaa seuraa. Koko yö vain hujahti nauraessa, vähän juodessa ja tanssiessa!
Lauantaina oli ihan superkuuma, 30 astetta. Krapuloissa ei jaksettu mennä uimaan, mutta käytiin hakemassa kylmää kokista, pizzaa ja tuoreita mansikoita. Kyllä kelpas enkä jäänyt ilman mansikoita juhannuksena!
Mulla oli vielä maanantai vapaa ja kävin pikaisesti pyröhtämässä alennusmyynneissä. Totesin tosin, että yksin ei ole hauska shoppailla. Koko into katuu ihan tyystin.. Mutta löysin kivan t-paidan ja shortsit, joita olen kuolannut koko kesän! Tyypillisesti kumpikaan kyseisistä tuotteista ei tainut olla alennuksessa, hehe.

Tein eilen couscousia ja yllättäen yksi ryyni vai mikälie taisi eksyä hampaan ja ikenen väliin, joten mulla särki koko leukaa myöten koko ilta.. Nyt jo tuntuu hieman paremmalta, mutta varsinkin suu auki hengittäessä alkaa helposti sattua.. Onkos muille käyny koskaan näin? Toivottavasti tää paranee tässä itekseen, koska mulle ei ole varaa edes käydä tarkistuttamassa hampaitani. Ja kuulemani mukaan se maksaa ainakin sata euroa..

99kr / HM
99kr / HM
 

2 kommenttia:

 1. auts kuulostaa aika ikävältä toi hammasjuttu :/ toivottavasti menee itestään ohi!
  ois niin ihanaa olla siellä vielä sun kaa shoppailemassa :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan..
   Teleportaapas nyt ittes tänne, mulla ei oo shoppailukaveria! :D

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)