tiistai 12. kesäkuuta 2018

äidin kanssa laatuaikaa

Loppuviikosta mulla tuli äiti käymää Tukholmassa. Torstaina mulla oli myös työhaastattelu, joten ei hirveesti ihmeempiä ehditty tekemään. Shoppailtiin vähän keskustassa ja löysin itselleni vihdoin sopivat salikengät stadium outletista. Jotain hyötyä on siitäki, että omistaa minijalat, nimittäin löydän usein lastenosastolta halvat kengät. Keskustassa tuli käveltyä niin paljon, että meinasin nukahtaa junamatkalla kotiin :D
Perjantaina me kokeiltiin ocean bussia. Tämä on aino laatuaan pohjoismaissa. Tää bussi ei ole mikään tavallinen sighsteenbussi. Ensinnäkin liput/paikat pitää varaa ennakkoon (suosittelen muutamaa päivää ennen) ja osan matkasta bussi taittaa vedessä! Oli muuten hauska kokemus, kun bussi ajoi rannalta veteen ja muutuikin laivaksi. Myös itse liveopas oli hauska ja musta tää oli tosi hauska sightseenkierros verattuna tavallisiin turistikierroksiin. Kierroksen jälkeen pyörähdettiin mun lempikirjakaupassa drottningatanilla ja suuntattiin sitten lounaalle. Illalla äiti tuli meidän luo kattomaan asuntoamme ja tarjottiin siinä sitten illallinen ja suunattiin mun kantapubiin istumaan iltaa.
Lauantaina ei sitten hirveästi ehditty tekemään ennen äidin lentoa kotiin. Äitikin tykästyi Lagerhausiin, kauppaan josta ei ikinä pääse tyhjin käsin ulos :D Kaapista alkaa jo löytymään kunnon kokoelma söpöjä keittiöpyyhkeitä.. Lounastettiin sitten vielä vasastanissa Il fornosta, joiden pizzaaan vaan ei ikinä pety. Ei siinä syönhän aina samaa sielä, koska tuttua ja turvallista ei uskalla vaihtaa :D
Oli mukava viikko ja sai ajatuksia pois työttömyysstressistä. Ei tässä periksi anneta ja avoimin mielin liikenteessä, mutta kyllä tässä valitettavasti alkaa toivo pikkuhiljaa hiipumaan.. 


Tässä vähä aika sitten sain tämmöisen ihanan korun tai siis klikkasin sen kotiin. Rakastan isoja koruja, näyttäviä koruja, mutta nyt olen tykästynyt pienempiin koruihin. Tää koru on Therese Lindgrenin aitohopea mallistosta ja tää on nyt niin mun lemppari! Eikä hinta huimaa päätäkään, alle 15 euroa per osa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)