torstai 28. kesäkuuta 2018

Ihonhoito rutiini

Oon tässä vasta vuoden sisään oikeasti alkanut hoitamaan ihoani ja sen kyllä huomaa! Ennen saatoin käyttää iltaisin kasvovettä ja kosteuttaa naaman ihan vain kookosöljyllä. Sillä ei kyllä kovin pitkälle päässyt näin jälkikäteen ajatellen..


Äiti on antanut muutaman Mary Kayn tuotteen testiin. Nyt mulla on käytössä tällainen akneiholle tarkoitettu puhdistusaine. Mulla on nuorempana ollut lievää aknea, mutta nykyään ei onneksi kauhean usein ilmesty enää finnejä naamaan. Puhditusaineen levitän myös tällaisella puhdistuslaitteella, jonka sain edullisesi Kiinatavaraa myyvästä kaupasta alta 10 euron, ja hyvin toimii. Mukana tuli muutama vaihtopää. Harjaa käytän usein kun haluan vähän syvpuhdistavamman tuloksen, mutta muuten käytän tuota sileämpää päätä, joka on mielyttävämpi iholla. Lopuksi viimeistelen cliniquen kasvovedellä, joka on kuivemmalle iholle tarkoitettu. Hiukset saan puhdistuksen (ja meikkauksen) ajaksi taakse suloisella korvapannalla, jonka joskus tilasin ebaysta.
Kosteutan kasvoni yleensä iltaisin Mary Kayn kasvovoiteella, joka on samaa sarjaa puhdistusaineen kanssa. Erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta tykkään käyttää eirtyisesti, silloin kun meikkaan. Näistä kahdesta tykkään ehdottomasti enemmän erisanin voiteesta. Iho tuntuu kivan kosteutetulta eikä voiteesta jää paksua könkköä kerrosta kasvoille.


Noin kerran viikossa yritän kuoria ihoni Maybeautin geelillä, joka poistaa kuolleet ihosolut kasvoilta. Tämän käytön jälkeen kasvot tuntuvat kilon kevyemmältä ja iho on sileä kuin vauvan peppu :D Sen lisäksi syväpuhdistan kasvoni muutaman kerran kuussa Mary Kayn syväpuhdistavalla naamiolla.
Välillä tietystä kasvojen puhdistaminen saattaa jäädä vähemmällä, jos esimerkiksi ollaan jossain reissussa ja sen todellakin huomaa kasvoista heti! Näillä tuotteilla mä olen saanut ihoni kuntoon ja suosittelen kaikkia löytämään sen oman ihonhoidon rutiinin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)