tiistai 13. kesäkuuta 2017

jetski safari

Maanantaina pääsin kokemaan jotain aivan uutta. Me oltiin varattu opastettu kierros vesijeteillä (?). Ajeltiin siis oppaan perässä kaksi tuntia. Käytiin katsomassa monet luolat ja saaret. Yhdessä paikassa päästiin pulahtamaan veteenkin ja päästiin uimaan yhteen luolaan, joka oli jännittävää. Tosin mä pelästyin pikkukalaa, joten uin nopeasti sieltä pois :D Opas tosin totesi, ettei meressä nyt ainakaan haikaloja ole.
10 minuutin ajan me saatiin ajaa miten haluttiin, joten kaahattiin välimerellä kohti horisonttia. En itse ajanut vesiskootteria, mutta poikaystävän selän takaa pystyin painamaan kaasua ja olihan se nyt aika siistiä! Mutta tää jetskisafari oli tosi kiva. Ei oltais osattu tai nähty näin paljon ilman opasta. Merelle pystyi lähtemään opastetulle kanoottikierrokselle, mutta musta tää jetski safari oli aivan huippu.
Aurinko teki kyllä tehtävänsä merellä, koska ei safarin jälkeen jaksettu muuta kuin hakea ruokaa kotiin ja löhöillä sängyssä. Toisaalta olihan sekin ihan hyvä, että osattiin lomalla ottaa rennosti. Sitä tietysti haluais nähdä ja tehdä paljon, kun on ulkomailla, mutta aina ei vaan kaikkea jaksa.
Sen lisäksi kaupungista meille oli 400-500 porrasta ylös riippuen mistä käveli. Näitä portaita kun sai joka päivä kahdesti juosta ylös siinä lämmössä, imi se kaiken energian totaalisesti. Just nyt en edes halua nähdä sellasia rappusia! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)